MAXimale inspiratiekalender 2024

2023 is MAXimaal voorbijgevlogen en 2024 laat zachtjes aan van zich horen. Met een nieuw jaar in het vooruitzicht is de perfecte gelegenheid om na te denken over drukwerk items en relatiegeschenken die je het aankomende jaar wilt gaan inzetten om je marketing te versterken. Wij denken graag met je mee!

 

Laat je inspireren door MAX!

 

Ga je voor een nieuwe brochure of een frisse lenteactie? En wanneer is het nou de perfecte tijd om je klanten iets op te sturen of te laten zien dat je je ecologische footprint in 2024 zo laag mogelijk wilt houden? Die planning kan vaak best lastig zijn. Om je op weg te helpen naar succes in 2024 hebben we een handige kalender voor je ontwikkeld die precies aangeeft in welke maand je welke promotie kunt inzetten. Alles voor MAXimaal resultaat in 2024!

Januari – Nieuwe brochure over jouw producten en diensten

Na de feestdagen richten veel mensen hun aandacht op het inkopen van nieuwe producten of het plannen van projecten voor het nieuwe jaar. Een catalogus is het perfecte inspiratiemiddel om je klanten hierbij te helpen! Daarnaast kun je op deze manier goed inspelen op alle doelen die klanten voor het nieuwe jaar hebben gesteld, zoals het verduurzamen van producten of diensten bijvoorbeeld.

 

Februari – Verzend een MAXimaal klantcadeau in een gepersonaliseerde doos
Na de eerste maand van het nieuwe jaar, dient zich een mooi moment aan om je bestaande en potentiële klanten een klein presentje op te sturen. Eigenlijk gewoon om on top of mind te blijven bij je doelgroep en niet altijd maar in het gros mee te gaan.

 

En hoe pakkend is het dan om jouw gift op te sturen in een gepersonaliseerde verzenddoos? Geen saai bruin golfkarton maar een doos bedrukt met jouw unieke huisstijl! Dit zorgt voor een MAXimale eerste indruk, want een verzenddoos is vaak het eerste fysieke contactpunt tussen jou en je klant. Daarnaast versterkt je zo de merkherkenning bij de ontvanger. En maak je je verpakking echt uniek? Dan maak je ook nog eens kans om gedeeld te worden op social media. Altijd fijn die (gratis) extra exposure! 

 

Maart - Presenteer je jaarplannen in een mooie brochure of presentatiemap
Niet voor iedereen het leukste deel van het jaar: het schrijven van een jaarverslag. Inmiddels is het tijd om ook na te gaan denken over hoe je dit pakkend kunt presenteren. Daar weten wij MAXimaal raad mee! En hoewel de digitale versie van het jaarverslag steeds populairder wordt, kiezen veel bedrijven er nog steeds voor om ook een gedrukte versie te laten maken.

 

Een gedrukt jaarverslag ziet er altijd professioneel en verzorgd uit. Onmisbaar bij een presentatie aan je stakeholders. Daarnaast is het leuk om een tastbare herinnering te hebben aan alle prestaties en successen van het jaar. Toch? En wil je de cover nog aantrekkelijker maken? Kies dan voor opdikkende spot uv-lak of folie over je logo!

 

April – Krabbel al je ideeën op een notitieblok of stickynote!
April doet wat hij wil, en wij vaak ook! Maar dan moet je wel onthouden wat je ook alweer wilde doen… Notitieblokken of stickynotes helpen je hier MAXimaal bij! En bij ons kun je ze helemaal in je eigen huisstijl laten bedrukken. Dit is niet alleen handig voor jou, dit zijn ook nog eens leuke items om weg te geven aan relaties. Want jawel: als jouw notitieblok wordt gebruikt op hun bureau, zullen zij meerdere keren per dag aan je denken!

 

Ideetje van MAX
Tijdens brainstormsessies zijn stickynotes onmisbaar. Schrijf zo veel mogelijk ideeën op en plak dit op een whiteboard of muur om ze vervolgens met je team te bespreken. Op deze manier kun je alle ideeën goed categoriseren, verslepen of weghalen.

 

Mei – Laat je eigen glazen graveren
De zon breekt weer door en de terrassen gaan weer open. Wat dacht je van een drankje in eigen glas? Laat bierglazen, wijnglazen of waterglazen graveren met jouw eigen logo of tekst. Gebruik de glazen op een eigen evenement of deel ze uit als promotioneel geschenk. Wat je er ook mee wilt doen, dit zal de merkherkenning MAXimaal vergroten!

PS: eigen glazen zijn natuurlijk ook heel leuk om te gebruiken op kantoor!
 

Juni – Stuur je relaties een kaartje
De zomer staat op ons te wachten en de gemaakte vakantieplannen worden werkelijkheid. Om ook in deze (vaak wat rustigere periode) on-top-of-mind te blijven, is het slim en gezellig om je klanten een kaartje te sturen om hen een fijne zomer te wensen. Daarnaast kun je dit kaartje gebruiken om klanten op de hoogte te houden van zomeracties of speciale producten die in deze maanden lopen. MAXimale win-win toch?!

 

Juli – Een leuk spel voor de zomervakantie
De zomervakantie is vaak een tijd van ontspanning en vrije tijd. Een mooi moment om alle spelletjes weer uit de kast te trekken. Want of je nou kinderen hebt of niet, spelletjes zijn altijd leuk!

Je kunt je klanten een uniek eigen gemaakt kaartspel sturen wat zij kunnen spelen met familie en vrienden. Omdat zij jouw kaarten keer op keer in handen hebben, vergroot het ook nog eens je merkzichtbaarheid.

 

Augustus – Is je voorraad met zakelijk drukwerk nog aangevuld?
Hoe begin je het tweede deel van het jaar beter dan met een goede voorraad vers reclamemateriaal? Is er nog voldoende briefpapier? Zijn de folders nog up-to-date? Heeft iedereen nog genoeg visitekaartjes om uit te delen? Voor welke acties heb je nog flyers nodig? Genoeg om over na te denken dus en jij kunt in deze vaak wat rustige periode MAXimaal aan de slag om de voorraad up-to-date te houden.

 

September – Tijd voor de beurs!
In oktober worden er veel beurzen georganiseerd, die komen er dus al bijna aan als we het hebben over september! De beursvloer is dé plek om je doelgroep en potentiële klanten te ontmoeten en te spreken. Het is daarom wel zo fijn om er nu al voor te zorgen dat je goed voorbereid naar de beurs kan gaan. Heb je al gedacht aan signing? En heb je genoeg brochures en folders om uit te delen aan bezoekers? Om je te helpen hebben we een handige checklist met een aantal effectieve beursproducten. Zo kun je MAXimaal indruk maken bij je klanten!

 

Oktober – Laat zien dat je denkt aan de toekomst
Steeds meer bedrijven streven naar een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Het kiezen voor duurzaam drukwerk is een mooie manier om deze verantwoordelijkheid te tonen aan klanten. Kies bijvoorbeeld voor een opvallende folder in een mailing die gemaakt is van gerecycled papier. Of zorg voor milieuvriendelijke visitekaartjes voor alle medewerkers. De eerste indruk is van groot belang, klanten hechten namelijk waarde aan partners die MAXimaal denken aan de toekomst.

 

November – Maak indruk met een borrelplank in jouw unieke stijl;
Met nog maar twee maanden te gaan in 2024, mag je na gaan denken over eindejaarsgeschenken voor je klanten, relaties en medewerkers. Doe het dit jaar eens met een unieke borrelplank voorzien van jouw logo of boodschap. Dit geeft echt een persoonlijke touch aan jouw cadeau en zorgt voor MAXimale verbinding met je doelgroep! Daarnaast is het natuurlijk heel leuk om als bedrijf langdurig in het beeld te blijven. Een borrelplank staat altijd in zicht en wordt regelmatig gebruikt voor de vrijdagmiddagborrel of andere momenten!

 

December – Groetjes aan 2025!
In december zit iedereen in de kerstsfeer en wordt het oude jaar overal goed afgerond. Wat er dan niet mag ontbreken is een kerstkaartje naar je klanten, medewerkers en relaties! Het sturen van een kerstkaart is eigenlijk een oude traditie die ook door veel bedrijven wordt nageleefd. Het is een mooi moment om iedereen te bedanken voor de samenwerkingen in 2024 en alvast vooruit te blikken op een mooi 2025. Daarnaast is het natuurlijk ook goed om te laten zien dat je de moeite hebt genomen om iemand een persoonlijk kaartje te sturen!

 

Wil jij aankomend jaar ook aan de slag met mooie drukwerkacties? Daar helpen we graag mee! Om je een eindje op weg te helpen hebben we ook een fysieke drukwerkkalender voor je gemaakt. Hierin komen alle items nog een keer terug, maar dan als postervorm voor jou op kantoor zodat je ze niet kunt vergeten.

 

Je kunt alle maanden ook zelf verder invullen en zodat je nooit meer een MAXimaal inhaakmoment zult missen! Je kunt de kalender eenmalig gratis op A1 formaat bestellen of downloaden voor online gebruik

 

En vind je het lastig om je plannen vorm te geven? Neem dan contact op met klantenservice@drukwerkmax.nl en schakel met onze klantenservice en studiotoppers voor alle mogelijkheden!

Staat jouw keuze er niet bij? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan!

OFFERTE
OFFERTE

Goed om te weten

  • Gratis en blanco bezorgd
  • Next day-levering mogelijk
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Persoonlijke service

ONZE BETAALMETHODES

En onze trouwe klanten kunnen op rekening bestellen