Over ons

MAXimaal impact maken voor een betere wereld

 

Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van MAXimale communicatie oplossingen voor bedrijven, stichtingen, scholen, verenigingen en non-profits die streven naar impact, verbinding en succes. En dat doen we niet zomaar. Impact maken voor een betere wereld is wat ons drijft, daarom werken wij heel graag voor klanten die zich hier ook MAXimaal voor inzetten!

 

 

De missie van MAX

 

Onze missie is eenvoudig maar o zo krachtig: wij willen jouw impact, verbinding en succes MAXimaliseren. Alles voor een betere wereld! Daarom ligt onze focus op het realiseren van communicatiemiddelen die impact maken. We dragen graag bij aan communicatie op een duurzame manier. En dat niet alleen tijdens werktijd, ook buiten kantooruren dragen we graag ons steentje bij:

 

  • Vrijwilligerswerk en sponsoring Sampath Foundation
  • Sponsoring studentenopdrachten
  • Bebossing stimuleren middels treebytree.

 

 

Communicatie uitdagingen voor bedrijven

 

Veel organisaties, zeker binnen onze doelgroep, lopen tegen uitdagingen aan als het gaat om effectieve communicatiemiddelen. Kennis, kwaliteit, continuïteit, budget… we horen het regelmatig. Vaak hebben deze organisaties het simpelweg niet in huis of hebben zij niet de mogelijkheid om dit in huis te halen. Wij nemen deze uitdagingen graag weg! 

 

Het beheren van verschillende communicatiemiddelen kan een uitdaging zijn. In onze gebruiksvriendelijke webshop bieden we een centrale locatie waar stichtingen, scholen en organisaties alles kunnen bestellen, van donatiekaarten en posters tot vlaggen en promotionele items. Het is zelfs mogelijk om een gepersonaliseerde bestelportal samen te stellen waar je simpel en snel middelen kunt bestellen in jouw eigen stijl. 

 

Daarnaast is snelheid vaak van essentieel belang, vooral bij acties en evenementen bijvoorbeeld. Met één druk op de bestelknop bieden wij niet alleen diversiteit, maar ook snelheid, zodat je jouw boodschap op het juiste moment kunt verspreiden voor MAXimale impact. 

 

 

Ben jij klaar voor MAXimale impact? 

 

Laten we dan samenwerken aan het creëren van impact, het oplossen van uitdagingen en het realiseren van succes. Bij DrukwerkMAX zijn we gepassioneerd om jouw communicatiedoelen te verwezenlijken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw MAXimale partner kunnen zijn in communicatie!

 

Neem contact op via 085 21 00 400 of mail naar info@drukwerkmax.nl!

 

Staat jouw keuze er niet bij? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan!

OFFERTE
OFFERTE

Goed om te weten

  • Gratis en blanco bezorgd
  • Next day-levering mogelijk
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Persoonlijke service

ONZE BETAALMETHODES

En onze trouwe klanten kunnen op rekening bestellen