Samenwerken met treebytree

Bij DrukwerkMAX staan we voor positieve impact maken. Niet alleen voor onze klanten met pakkende communicatiemiddelen, maar ook door ons in te zetten voor een groenere wereld. Daarom werken we samen met treebytree aan het herstellen van de natuur op onze planeet. Door je communicatiemiddelen op DrukwerkMAX.nl te bestellen kan jij hier ook aan bijdragen! Wij bieden je de mogelijkheid om bomen te schenken, dat kan zowel los als direct bij je bestelling. Een 100% duurzaam cadeau of extraatje dat helpt bij het herstellen van gedegradeerd land en het afkoelen van de aarde. En dat met het gemak van een paar klikken.

 

Hoe werkt het?

Iedere boom die digitaal wordt geschonken, wordt “in het echie” via treebytree opnieuw tot leven gebracht in het hart van Afrika door de superhelden van Justdiggit. Zij werken nauw samen met lokale boeren en communities om gekapte bomen weer tot leven te brengen. Dat wordt gedaan met bewezen vergroeningstechnieken zoals Kisiki Hai. Daar kom je alles over te weten als je een boom bestelt want jij, of degene aan wie je de boom cadeau geeft, wordt meegenomen in een visueel verhaal over de levensloop van de boom.

 

Bestel je boom bij DrukwerkMAX!

Of het nu voor jezelf is, als cadeau voor een relatie, of als extraatje bij jouw DrukwerkMAX bestelling... een MAXimaal goed gevoel is gegarandeerd bij deze bomenactie. En wil je weten bij welke acties je een boom van ons cadeau krijgt? Houd dan onze socials in de gaten of schrijf je in voor de maandelijkse MAX-mails!

Liever meteen een boom bestellen? Ga dan naar de bestelpagina. Boom voor boom maken we samen de wereld steeds een stukje mooier.

Simpel, maar met MAXimale impact!

 

treebytree partner

Staat jouw keuze er niet bij? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan!

OFFERTE
OFFERTE

Goed om te weten

  • Gratis en blanco bezorgd
  • Next day-levering mogelijk
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Persoonlijke service

ONZE BETAALMETHODES

En onze trouwe klanten kunnen op rekening bestellen