Contact

Heb je een vraag of opmerking? Schroom niet en neem contact met ons op. Staat jouw vraag niet tussen de veelgestelde vragen, stuur dan een mail naar klantenservice@drukwerkmax.nl en je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord van ons.

 

Is er sprake van spoed en heb je direct een antwoord nodig? Pak dan de telefoon en bel met ons op 085 210 4000. Ben je specifiek op zoek naar één van onze medewerkers en zit diegene even niet op zijn/haar plek? Wees gerust, een andere collega staat je te woord en beantwoordt al jouw vragen.

 

Bezoek- en postadres
Geograaf 38
6921 EW Duiven

klantenservice@drukwerkmax.nl
085 210 4000

Maandag t/m vrijdag 08.00-18.00 uur

 

Drukkerij (voor het ophalen van bestellingen)
Geograaf 38
6921 EW Duiven

Maandag t/m vrijdag 08.00-17.00 uur

 

Aanvullende gegevens
KvK-nummer: 27180580
BTW-nummer: NL 807979648B01

drukwerkmax zilverstraat

 

Niet tevreden?

Bij DrukwerkMAX gaan we voor 100% tevredenheid. Wij weten hoe belangrijk goed drukwerk voor je is en we werken hard om dit te realiseren. Drukken blijft mensenwerk en is een proces met veel stappen. Mocht er helaas toch iets zijn misgegaan, laat het ons dan weten. Wij gaan voor 100% tevredenheid en helpen je graag wanneer dit niet het geval is. Samen met jou gaan we opzoek naar de beste oplossing.

Mail een foto van het incorrect drukwerk naar klantenservice@drukwerkmax.nl, samen met je gegevens. Vermeld hierbij ook het ordernummer en de klacht.

 

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten en of dienstverlening. Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. U kunt mailen naar:
klantenservice@drukwerkmax.nl
Onze medewerkers van de afdeling Klantenservice zullen de klacht bekijken.
en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.
Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.
Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.
Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten.
Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage
Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Sponsoring

DrukwerkMAX vindt het belangrijk een maatschappelijke bijdrage te leveren aan projecten, evenementen of organisaties. Denk hierbij aan thema’s zoals jeugd, sport en cultuur. DrukwerkMAX helpt graag mee en schenkt veel aandacht aan deze onderwerpen. Met z’n allen bouwen we aan een betere wereld.

 

Wil jij door DrukwerkMAX worden gesponsord?

Heb jij een leuk project of een bijzondere organisatie en ben je op zoek naar een sponsor? Stuur ons dan een sponsoraanvraag. Als wij net zo enthousiast zijn als jij, dan ontvang je 5% sponsorkorting op drukwerk. Wij helpen je graag dromen en ambities waar te maken.

 

Een sponsoraanvraag verstuur je door een mail te sturen naar klantenservice@drukwerkmax.nl. Vermeld daarin de volgende punten:

1. Naam van de organisatie
2. Naam contactpersoon
3. Naam van het project
4. Korte beschrijving
5. Eventuele datum van het project
6. Welke andere sponsors doen mee

 

Let op: een aanvraag is geen garantie voor sponsoring! Ook al wordt aan alle regels voldaan, er moet toestemming worden gegeven. Na ontvangst van de sponsoraanvraag krijg je binnen 1 week antwoord. DrukwerkMAX heeft altijd het recht om (na controle van de opmaak en inhoud van het toegestuurde materiaal) te besluiten het project of evenement niet te sponsoren. Sponsorkorting geldt sowieso enkel voor drukwerk waarop het DrukwerkMAX-logo goed zichtbaar wordt afgebeeld.

 

We hanteren bij elke sponsoring de volgende regels:

- De sponsoraanvraag is per mail verstuurd en bevat alle benodigde details
- Het doel heeft geen politieke of religieuze boodschap
- Het doel veroorzaakt geen onnodige milieubelasting
- Via de site is het correcte logo gedownload (downloadlink staat onderaan deze pagina)
- Het logo van DrukwerkMAX moet op de voorzijde geplaatst zijn
- Het logo van DrukwerkMAX moet minimaal even groot op het drukwerk als de andere sponsors

 

Neem contact met ons op en wij sturen je ons logo toe.

Algemene voorwaarden

DrukwerkMAX hanteert voor zakelijke klanten de leveringsvoorwaarden voor de grafische industrie. Naast deze voorwaarden voor bedrijven hanteren we andere voorwaarden voor onze particuliere klanten, de consumentenvoorwaarden. Bekijk hier de betreffende voorwaarden.

Goed om te weten

  • Gratis en blanco bezorgd
  • Same day-levering mogelijk
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Moderne drukkerij

ONZE BETAALMETHODES

En onze trouwe klanten kunnen op rekening bestellen