Handige beurs checklist!

Een beurs is dé plek om je doelgroep en potentiële klanten te ontmoeten en te spreken. Het is daarom belangrijk dat je goed voorbereid naar de beurs gaat. Wij helpen je graag door een aantal effectieve producten voor te stellen, waarmee je MAXimaal indruk kunt maken bij bezoekers.

 

Beurs drukwerk

Sta je met je product of bedrijf op een beurs? Dan is het belangrijk dat je informatie bij de hand hebt om aan je bezoekers te presenteren of mee te geven. Een simpele A5 flyer of een gevouwen A5 Folder is dan ook echt onmisbaar. En wil je het net iets uitgebreider aanpakken? Presenteer je product dan in een mooie afgewerkte A4 Brochure. Wij zijn ook altijd fan van vouwkaarten. Op dit product kun je veel informatie kwijt en door het kleine formaat kunnen bezoekers het gemakkelijk in hun tas meenemen. Vergeet ook niet om iedereen je visitekaartje mee te geven: zo kunnen ze ook na de beurs contact met je opnemen.

  

 

Opvallen met promotiedrukwerk

En heb je je reclamedrukwerk op orde? Dan is het tijd voor promotiedrukwerk waarmee je bezoekers naar je stand kunt krijgen! Een leuk product waarmee je kunt opvallen zijn roll-up banners, dit product is ook in een ECO-variant te bestellen. Perfect voor eenmalig gebruik en kan daarna gewoon compleet in de papierbak om te recyclen! Ook beachflags zijn een perfecte manier om bezoekers naar je stand te trekken. Met tafelkaarten en posters maak je je stand helemaal af.

 

Leuke beurs geschenken

Om ervoor te zorgen dat je ook na de beurs in het vizier blijft, is het belangrijk dat je de bezoekers iets tastbaars meegeeft. Denk hierbij aan producten zoals speelkaartennotitieboekjes of stickers. Uiteraard bedrukt met jouw eigen stijl!  Deze komen altijd van pas en zijn erg gewild door bezoekers.

 

 

Checklist

 

Met onze handige checklist ga jij voorbereid de beurs op:

    Reclamedrukwerk met productinformatie (Flyers, Folders, Brochures)
    Drukwerk met persoonlijke contactgegevens (Visitekaartjes of PVC kaarten)
    Promotiedrukwerk (Roll-up Banners, Beachflags, Tafelkaarten, Posters)
    Beursgeschenken/relatiegeschenken (Speelkaarten, Notitieboeken, Stickers)

 

Liever iets anders? Neem dan contact met ons op via klantenservice@drukwerkmax.nl. Wij denken graag met je mee voor MAXimaal succes op de beurs!

Staat jouw keuze er niet bij? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan!

OFFERTE
OFFERTE

Goed om te weten

  • Gratis en blanco bezorgd
  • Next day-levering mogelijk
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Persoonlijke service

ONZE BETAALMETHODES

En onze trouwe klanten kunnen op rekening bestellen