Riverdale actie hardgebonden boeken

 

Een uniek product of geschenk realiseren? Laat hardgebonden boeken maken door DrukwerkMAX.nl! Vanaf slechts één exemplaar kun je jouw bedrijfsverhalen en afbeeldingen, unieke methodes, gedichten, of de lekkerste recepten laten vereeuwigen in een prachtig gebonden boek!

 

Hardgebonden boeken drukken

 

Een roman, portfolio, selfcare, kookboek of een uniek relatiegeschenk? Het kan echt allemaal met onze prachtige hardgebonden boeken!

 

Een hardgebonden boek biedt MAXimale mogelijkheden om jouw verhaal te vertellen. Dus laat je creativiteit de vrije loop en kies uit diverse formaten en hoogwaardige papiersoorten om jouw meesterwerk tot leven te brengen. Uiteraard denken we ook heel graag met je mee, neem daarvoor contact op met onze klantenservice via 085-2104000 of mail naar klantenservice@drukwerkmax.nl!

 

 

Kies de hardgebonden boeken opties

 

We begrijpen dat details van essentieel belang zijn als het gaat om boeken. Daarom hebben we uitgebreide informatie over papierkeuzes en aanleverspecificaties zorgvuldig voor je samengesteld en kun jij met MAXimaal vertrouwen je creatieve visie tot in de kleinste puntjes realiseren.

 

 

Cadeautje van ons

 

Bestel je uiterlijk 31 mei 2024 voor minimaal €500,- aan hardgebonden boeken in onze webshop? Dan krijg je er van ons een Riverdale geurkaars of geurstokjesset (t.w.v. €30,-) bij! Geef je voorkeur aan bij je bestelling.

 

*Deze actie is eenmalig te gebruiken en t/m 31 mei 2024 geldig op hardgebonden boeken die direct besteld zijn in de webshop. Niet geldig op maatwerk.

 

En weet je niet precies hoe je communicatiemiddelen die jouw boodschap duidelijk overbrengen moet opmaken? Ook daar helpen we je graag bij. Mail ons je wensen en dan gaan we voor je aan de slag.

 

 

Staat jouw keuze er niet bij? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan!

OFFERTE
OFFERTE

Goed om te weten

  • Gratis en blanco bezorgd
  • Next day-levering mogelijk
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Persoonlijke service

ONZE BETAALMETHODES

En onze trouwe klanten kunnen op rekening bestellen