MAXimaal duurzaam met de nieuwe ECO-rolbanner

Organiseer je binnenkort een event of kan het interieur van jouw bedrijf wel een duurzame oppepper gebruiken? Dan is een ECO-rolbanner hét middel om jouw bedrijf te presenteren. En bij DrukwerkMAX bestel je sinds kort ook deze duurzame variant roll-up promotie!


Ook wij vinden het belangrijk om onze ecologische footprint zo veel mogelijk te beperken. Daarom vullen wij ons assortiment graag aan met duurzame producten. Deze keer met de ECO-rolbanner. Het is onze eerste banner die volledig is gemaakt van recyclebaar materiaal. Dit zorgt ervoor dat de banner volledig natuurlijk afbreekbaar is en na gebruik gewoon bij het oud papier kan. Lekker duurzaam en heel handig!

Als de banner is opgezet blijft hij lang mooi, dus ook voor langdurig gebruik op eenzelfde plek is deze roll up banner heel geschikt. Wil je de rolbanner vaker opzetten? Rol hem dan  wel heel voorzichtig op zodat hij telkens zo netjes mogelijk blijft. 

 

ECO roll-up banner in actie

Dit jaar stonden wij wederom met een stand op de Vakdag Print&Sign van PRINTmatters. De perfecte kans om de ECO-rolbanner in de praktijk te presenteren. En daar maakten we natuurlijk goed gebruik van! Onze stand was dit jaar compleet ingericht om dit innovatieve product bij de bezoekers on top of mind te brengen. Bezoekers konden de banner niet alleen in actie zien, maar kregen ook een kortingscode mee zodat zij de banner zelf konden proberen.

 

         

 

Waarom deze duurzame banner?

 

  • Gemaakt van duurzame materialen
  • Net zo handig in gebruikt als de bekende banners
  • Straalt uit dat je geeft om de toekomst

 

Zoek jij ook een manier om op te vallen maar vind je het net als wij zonde om een traditionele roll-up banner maar één keer te gebruiken? Dan is de ECO-rolbanner de perfecte optie. Laat je het ontwerp liever door ons maken? Dat kan! Mail ons je wensen en dan gaan we met alle plezier voor je aan de slag.

Staat jouw keuze er niet bij? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan!

OFFERTE
OFFERTE

Goed om te weten

  • Gratis en blanco bezorgd
  • Next day-levering mogelijk
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Persoonlijke service

ONZE BETAALMETHODES

En onze trouwe klanten kunnen op rekening bestellen