Maak kans op een unieke DrukwerkMAX fiets!

Zoals je vast en zeker weet zijn wij vaste sponsor van de Sampath Foundation, een stichting die actief is in Sri Lanka. De levensomstandigheden daar zijn altijd al ingewikkeld en ontzettend arm, maar na de afgelopen twee jaar is het echt niet meer te doen voor de inwoners. Na alle lockdowns door Corona en de enorme financiële crisis waarin het land verkeert, zijn de mensen alleen nog maar armer geworden en de omstandigheden slechter.

Ontwikkelingshulp op zijn gat

De inwoners hebben onder andere te maken met powercuts van 24 uur of langer. Zij hebben dus geen warm water of gas om op te koken en er is sprake van onbetaalbare brandstofprijzen en voedseltekorten. Het is echt hartverscheurend! Omdat er praktisch geen benzine verkrijgbaar is, is het voor de mensen van Sampath Foundation op locatie niet mogelijk om de deelnemers aan alle mooie projecten te bezoeken en hen verder te helpen. Dat komt vooral doordat de deelnemers op afgelegen en moeilijk bereikbare plekken wonen en worden bezocht per motor. Daarvoor is brandstof nodig en dat is vrijwel niet te betalen voor een ontwikkelingsorganisatie.

 

Een oplossing voor dit probleem zijn fietsen. Daarom voorziet Sampath Foundation binnenkort in fietsen voor het team in Sri Lanka zodat zij bij alle studenten, boeren en ondernemers binnen de projecten op bezoek kunnen gaan en hen ondersteunen. In totaal zijn er ongeveer 50 fietsen nodig om alle community facilitators binnen de verschillende branches van een fiets te voorzien zodat zij de cliënten kunnen bezoeken. Om dit te realiseren hebben we een bedrag van Rs. 3,168,00 (omgerekend bijna €6.000,-) nodig. 

DrukwerkMAX wil jou vragen om ook te helpen. Wij hebben jouw hulp namelijk heel hard nodig want samen zorgen we zo voor heel veel fietsen in Sri Lanka. En het leuke is… jij kunt er zelf een fiets mee winnen!

Help ook mee: een fiets voor een fiets !

Doneer dan tussen 1 september en 10 oktober minimaal € 20 aan Sampath Foundation via deze link. Maandag 10 oktober zullen we uit alle donateurs een winnaar kiezen, die wordt dan op onze website bekend gemaakt. Wie weet rij jij binnenkort wel op deze unieke DrukwerkMAX fiets!

Barbara Brundel, Marketing Manager bij DrukwerkMAX: 'We vinden het bij DrukwerkMAX belangrijk dat we naast mooi drukwerk ook de wereld een stukje mooier maken. Dat doen we door op onze uitstoot te letten en onze stappen te compenseren waar we kunnen, maar ook door bij te dragen aan initiatieven buiten Nederland. Zoals Sampath Foundation! Deze stichting maakt zich sterk voor onderwijs en werkgelegenheid, iets wat in Sri Lanka keihard nodig is. We zijn dan ook heel trots dat we dit voor de mensen in Sri Lanka kunnen doen!'

Actievoorwaarden: De actie is geldig voor donaties van minimaal 20 euro via de link, gedaan zijn tussen 1 september t/m 9 oktober 2022. Maandag 10 oktober maken we de winnaar bekend op onze website!

Staat jouw keuze er niet bij? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan!

OFFERTE
OFFERTE

Goed om te weten

  • Gratis en blanco bezorgd
  • Next day-levering mogelijk
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Persoonlijke service

ONZE BETAALMETHODES

En onze trouwe klanten kunnen op rekening bestellen