Maak je klaar voor Koningsdag!

Ben je al aan het aftellen? Koningsdag 2024 komt eraan! En daar wil je natuurlijk klaar voor zijn. Denk aan wapperende vlaggen, feestelijke dranghekdoeken, opvallende actiebanners met koninklijke aanbiedingen of posters in jouw eigen stijl.

 

Feest bestel je bij MAX!

Bij DrukwerkMAX houden we wel van een feestje, zeker als het met alle landgenoten samen is! We willen je als ondernemer inspireren om je tijdens dit feestje dan ook MAXimaal te laten zien. Dus laat die vlagbeachflag of tafelvlag in jouw unieke stijl maar wapperen!

 

 

Val op in de menigte

 

Koningsdag betekent ook drukte. Eigenlijk overal. En daarom wil je opvallen als winkel, horecagelegenheid of bedrijf. Dat kun je dus ook met praktische zaken zoals dranghekdoekenspandoeken en banieren doen!

 

 

Laat je MAXimaal zien

 

Heb je een mooie Koningsdagactie of een andere boodschap die je op deze feestdag wilt communiceren? Kies voor pakkende posters of opvallende flyers! Die laatste zijn ook in een duurzame variant te bestellen.

 

 

Heb je vragen of kom je er niet helemaal uit bij het ontwerpen en/of bestellen van jouw items? Ons team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Ook ontwerptaken nemen we met alle plezier van je over, daarvoor ben je op de juiste plek bij Studio MAX. Vraag dan wel een offerte op maat aan.

 

 Neem contact met ons op via klantenservice@drukwerkmax.nl of bel 085-2104000!

 

Staat jouw keuze er niet bij? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan!

OFFERTE
OFFERTE

Goed om te weten

  • Gratis en blanco bezorgd
  • Next day-levering mogelijk
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Persoonlijke service

ONZE BETAALMETHODES

En onze trouwe klanten kunnen op rekening bestellen