Lever je oude PVC-banners in bij DrukwerkMAX!

 

Vanaf nu kun je je oude PVC-banners voor recycling inleveren bij DrukwerkMAX. Met dit initiatief zetten we een stap in de goede richting als het gaat om duurzaamheid en verantwoord gebruik van materialen! Doe je mee?

Door nieuwe Europese wetgeving krijgt de print- en signindustrie op korte termijn (2023-2025) te maken met nieuwe regelgeving. Daarin zal worden gesteld dat tenminste 30% van de producten die nu gebruikt worden in deze industrie, moeten bestaan uit gerecycled materiaal.

 

Wij moedigen je daarom MAXimaal aan om oude roll-up banners en dranghekdoeken, gemaakt van PVC, bij ons in te leveren. Maar let op: we hebben het dan wel over alleen het doek omdat je de cassette van roll-up banners vaker kunt gebruiken. Je hoeft dan alleen een nieuw doek te bestellen! Met dit initiatief willen we heel veel banners verzamelen en zoveel mogelijk PVC op een milieuvriendelijke manier recyclen.

 

Periodiek leveren wij de ingezamelde banners in bij onze partner zodat hier nieuw plaatmateriaal van gemaakt kan worden. Het gerecyclede plaatmateriaal dat uit de oude PVC-doeken wordt vervaardigd, is MAXimaal veelzijdig en kan naar eigen ontwerp bedrukt worden. Denk aan een opvallende beursvloer voorzien van jouw logo of design, maar ook de afdruk van parket zodat je bijvoorbeeld een visgraadvloer kunt realiseren!

 

De uit de oude banners vervaardigde platen zijn sterk, slag- en krasvast, brandveilig en flexibel. Hierdoor kunnen zij zowel binnen als buiten voor diverse toepassingen, zoals wand- en vloerdecoratie, worden gebruikt. En doordat dit plaatmateriaal volledig bestaat uit gerecycled PVC, is ook dit weer een duurzame keuze!

 

Wil je hier meer over weten of je PVC-banners bij ons inleveren? Neem dan contact op met klantenservice@drukwerkmax.nl of bel gerust even naar 085-210 4000 zodat we je persoonlijk meer kunnen vertellen.

 

Samen maken we de wereld steeds een stukje groener!

 

Staat jouw keuze er niet bij? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan!

OFFERTE
OFFERTE

Goed om te weten

  • Gratis en blanco bezorgd
  • Next day-levering mogelijk
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Persoonlijke service

ONZE BETAALMETHODES

En onze trouwe klanten kunnen op rekening bestellen