MAXimaal naar de beurs!

 

Maak je nu alvast klaar voor de beurs en geniet van een zomer zonder beursstress. Wel zo fijn, toch? Daarom hebben we onze favoriete beursitems voor je op een rijtje gezet én bestel je brochures deze maand met 5% korting!


💥 Om je bedrijf of organisatie effectief in de schijnwerpers te zetten wil je dat je presentatie op de beursvloer tip top in orde is. Kies er daarom voor om je product of dienst te presenteren in een geniete of gelijmde brochure en je boodschap te communiceren via bijvoorbeeld roll-up banners (eco), folders en flyers.


🗂 Je denkt misschien anders, maar visitekaartjes zijn nog steeds HOT tijdens de beurs, dus ook die wil je voor je bedrijf laten spreken. Vergeet niet een QR-code toe te voegen die direct naar je website of het toevoegen van je contactgegevens linkt.


🃏 Een extra gimmick op de beursvloer of een mooie incentive die in de stand op te halen is, zorgt voor extra herkenbaarheid en betrokkenheid en dat wil je! Stickers met een catchy slogan die bij jouw organisatie past bijvoorbeeld! Of wat dacht je van een kaartspel in jouw stijl? Ook tafelkaarten kunnen als een mooie gespreksopener werken!


Tot en met 31 juli bestel je geniete en gelijmde brochures met 5% korting met de code BEURSTIJD2024. Deze actie is eenmalig per account te gebruiken en niet geldig op maatwerk. Ook werkt deze code niet in combinatie met andere acties of coupons.

En weet je niet precies hoe je communicatiemiddelen die jouw boodschap duidelijk overbrengen moet opmaken? Uiteraard denken we ook heel graag met je mee om zo tot de beste uitingen te komen.

Neem daarvoor contact op met onze klantenservice via 085-2104000 of mail naar klantenservice@drukwerkmax.nl!

Staat jouw keuze er niet bij? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan!

OFFERTE
OFFERTE

Goed om te weten

  • Gratis en blanco bezorgd
  • Next day-levering mogelijk
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Persoonlijke service

ONZE BETAALMETHODES

En onze trouwe klanten kunnen op rekening bestellen