MAXimaal klaar voor de zomer!

 

Yes! De zomer staat voor de deur en daarom helpen wij je graag om je communicatie helemaal zomerproof te maken! Zo kun jij straks volop van het seizoen genieten zonder je zorgen te maken over campagnes en uitingen. Dat heb je goed geregeld!

 

Of je nu een evenement organiseert, je bedrijf wilt promoten of gewoon de stijl van jouw organisatie wilt laten zien, wij hebben alles wat je nodig hebt om er een MAXimale zomer van te maken.

 

👕 Van trendy T-shirts tot kleurrijke polsbandjes, in onze webshop vind je de beste items om je team of bezoekers compleet van jouw stijl te voorzien.

 

🏖️ Of wil je opvallen op het strand of tijdens een festival bijvoorbeeld? Kies dan voor posters, vlaggen of beachflags om impact te maken met jouw boodschap.

 

🌊 En vergeet ook niet onze spandoeken voor buitenactiviteiten, MAXimaal geschikt om jouw boodschap over te brengen, zelfs in de zonnigste omgevingen!

 

Bestel uiterlijk 30 juni T-shirts, polsbandjes, posters, vlaggen, beachflags of spandoeken met de code MAXZOMER5 en ontvang 5% korting op al deze zomerse must-haves! Bestel vandaag nog en laat die MAXimale zomer maar beginnen! 🎉

 

Uiteraard denken we ook heel graag met je mee om zo tot de beste uitingen te komen. Neem daarvoor contact op met onze klantenservice via 085-2104000 of mail naar klantenservice@drukwerkmax.nl!

En weet je niet precies hoe je communicatiemiddelen die jouw boodschap duidelijk overbrengen moet opmaken? Ook daar helpen we je graag bij. Mail ons je wensen en dan gaan we voor je aan de slag.

 

*Deze actie is eenmalig te gebruiken en t/m 30 juni 2024 geldig op T-shirts, polsbandjes, posters, vlaggen, beachflags of spandoeken die direct besteld zijn in de webshop. Niet geldig op maatwerk.

Staat jouw keuze er niet bij? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan!

OFFERTE
OFFERTE

Goed om te weten

  • Gratis en blanco bezorgd
  • Next day-levering mogelijk
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Persoonlijke service

ONZE BETAALMETHODES

En onze trouwe klanten kunnen op rekening bestellen