Levertijden

Soms heb je te maken met een ‘spoedje’ of is een snelle levering gewoon nodig. Geen probleem bij DrukwerkMAX, we hebben diverse levertijden beschikbaar. Uiteraard ligt dit wel per product anders. Voor een extra toeslag kan je jouw drukwerk sneller in huis hebben. Bezoek de betreffende productpagina’s voor de mogelijke leveringen en kosten.

 
Standaard

Alle DrukwerkMAX producten hebben een standaard levering. De levertijd verschilt per product en is eenvoudig te zien tijdens het bestelproces, gemiddeld gaat het om 7 werkdagen. Deze levering is de meest voordelige optie. Waarom? Bij Standaard hebben we tijd om drukwerk te combineren. Hoe meer orders er gecombineerd worden, hoe lager de kosten.

Spoed

Sommige producten lenen zich voor een snellere levering. Met Spoed halveer je veelal de levertijd.

Superspoed 

Een kleine greep uit ons assortiment is ook met de Superspoed te bestellen. In dit geval heb je je drukwerk binnen 1 tot 2 werkdagen in huis. Deze levering is alleen mogelijk bij een oplage van maximaal 10.000 stuks.

 

Deadline voor aanleveren bestand

Elke dag heeft DrukwerkMAX 2 verzamelmomenten: 10.30 en 12.00 uur voor offset drukwerk. Heb je voor een superspoed levering gekozen? Dan dient het bestand voor 10.30 uur te worden aangeleverd. Heb je voor een standaard- of budgetlevering gekozen? Dan dient het bestand voor 12.00 uur te worden aangeleverd. Op deze twee tijdstippen worden alle goedgekeurde orders verzameld en gereedgemaakt voor de productieronde. Dit houdt in dat orders die na dit tijdstip binnenkomen in een volgende ronde terecht komen en dus later geleverd zullen worden. Het niet tijdig aanleveren van een correct drukbestand heeft dus gevolgen voor de levertijd!

 

Voor digitaal drukwerk is het verzamelmoment om 15.00 uur.

 

De tijdstippen van onze deadlines zijn strikt. Omdat we een groot aantal orders per dag verwerken, kunnen we vertraging op andere orders niet riskeren. Wil je er zeker van zijn dat jouw bestelling op tijd meegaat? Zorg dan dat we voor de deadline in het bezit zijn van een correct bestand dat voldoet aan onze aanleverspecificaties. Als de deadline is gehaald, dan geldt diezelfde dag als de eerste werkdag. Bestellingen die na de deadline zijn geplaatst (of zijn goedgekeurd) verwerken wij de eerstvolgende werkdag.

 

Verwachte levertijd

Wanneer je een bestelling plaatst, staat bij de leveringsoptie een verwachte leverdatum. Dit is een berekening in de site die al is afgestemd op de eerst mogelijke productieronde. Om deze datum te realiseren hebben we dus een correct drukklaar bestand vóór de deadline nodig. Op het moment dat het bestand correct en akkoord is bevonden, start de productie en gaat de levertijd in. Let op: zendingen naar België worden doorgaans een werkdag later dan de verwachte levertijd geleverd.

 

 

Transport

Onze levertijden houden rekening met "overnight"-levering door onze transporteurs: als we het drukwerk op ‘dag één’ op tijd aanbieden, wordt het op ‘dag twee’ door de transporteur afgeleverd bij de klant. Helaas kan het voorkomen dat de transporteur – om welke reden dan ook – niet aan deze planning kan voldoen; hoewel deze vertraging meer uitzondering dan regel is, doe je er als klant goed aan een mogelijke vertraging wel in je planning mee te nemen. DrukwerkMAX kan namelijk meestal geen aansprakelijkheid erkennen voor vertragingen in het transport.

 

Benieuwd naar de voortgang van jouw order? Je kan altijd inloggen in je account om de huidige status te volgen.

Staat jouw keuze er niet bij? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan!

OFFERTE
OFFERTE

Goed om te weten

  • Gratis en blanco bezorgd
  • Next day-levering mogelijk
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Persoonlijke service

ONZE BETAALMETHODES

En onze trouwe klanten kunnen op rekening bestellen