Visitekaartjes drukken

Maak een eerste goede indruk met visitekaartjes. Kies voor standaard visitekaartjes gedrukt op 400 grams MC, of kies voor een gevouwen visitekaartje staand of liggend.

Mogelijkheden

 • Tweezijdig full color bedrukt
 • Binnen 4 werkdagen in huis
 • Gratis bezorgd in Nederland en België
Visitekaartjes drukken

Visitekaartjes drukken? Ja! Visitekaartjes horen gewoon bij je introductie. Ook in tijden waarin je prima via LinkedIn of Facebook bent terug te vinden, biedt het persoonlijk overhandigen van een visitekaartje nét dat beetje extra aandacht, belangrijk voor jouw manier van zaken doen. Met je eigen visitekaartjes onderstreep je bij uitstek de identiteit van je bedrijf en de professionaliteit, waar je voor staat.

Visitekaartjes bestellen

Al onze visitekaartjes gaan uit van hetzelfde standaardformaat: 85 x 55 mm, ook de staande en liggende gevouwen varianten. Dit formaat is heel gangbaar in de zakelijke wereld (maar evengoed daarbuiten). Omdat een visitekaartje mooi moet blijven gebruiken we daarvoor 400 grams houtvrij MC. Jouw bedrukking komt er in full color op te staan.

Het handige formaat maakt het kaartje geschikt voor een heleboel andere doelen. Zo zijn ze uitstekend te gebruiken als afsprakenkaartje, stempelkaart, als voucher of toegangskaartje. De gevouwen visitekaartjes zijn ook ideaal te gebruiken als naamkaartje of bedankkaartje. Geef je fantasie de ruimte!

We hebben nog iets moois in ons assortiment: PVC (plastic) visitekaartjes. Jouw ontwerp op 1000 grams wit PVC. Een heel sterk materiaal, dat hierdoor heel goed geschikt is als ledenpas of cadeaukaart. Kijk hier voor het bedrukken van PVC kaarten.

Goedkoop visitekaartjes drukken

Naast ons mooie visitekaartjes kun je bij ons natuurlijk ook terecht voor enveloppen en briefpapier; zo regel je in één keer al je bedrijfsdrukwerk.

Stel, je bent bijna door je kaartjes heen, en je hebt binnenkort een belangrijke beurs of presentatie. Loop dan geen enkel risico en bestel je kaartjes met Spoed: binnen 2-4 werkdagen ben je weer voorzien van een verse voorraad.

Visitekaartjes drukken

Visitekaartjes waarmee je opvalt; standaard of gemaakt van PVC. Om je visitekaartjes te kunnen produceren, is het belangrijk dat je bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties. Deze hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet.

 • Controleer of je bestand is opgemaakt op het juiste formaat.
 • Zet de teksten in je ontwerp altijd om naar contouren.
 • Full color bestanden moeten worden opgemaakt in kleursysteem CMYK.
 • Je bestand maak je op met 3 mm afloop en snijtekens. Wanneer je je ontwerp laat doorlopen in de afloop zorg je ervoor dat er geen witte lijnen zichtbaar zijn na het snijden. Om er zeker van te zijn dat er geen teksten of beelden van je ontwerp wegvallen, adviseren wij ook een veiligheidsafstand van 5 mm rondom.
 • Zorg ervoor dat de inktdekking in je ontwerp niet hoger is dan 300% (dit kan je controleren door de percentages cyaan, magenta, yellow en key bij elkaar op te tellen).
 • Zorg dat de afbeeldingen die je gebruikt een minimale resolutie hebben van 300 DPI.
 • Als je lijnen en strepen in je ontwerp hebt, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,25 pt. Zijn je lijnen diapositief, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,5 pt.
 • Wij raden je aan om bestanden op te maken in Adobe InDesign, Adobe Illustrator of Adobe Photoshop en je bestand op te slaan als een drukklaar PDF (PDFX1a(2001)) met kleurprofiel ISO Coated v2 300% (ECI).
 • Transparanties en verlooptinten in het drukwerk raden wij af. Wil je toch transparanties of verlooptinten gebruiken, dan raden we je aan om deze van te voren te rasteren of af te vlakken.

Tip: Gebruik bij het maken van je ontwerp onze werktekening en joboption met kleurprofiel. De aanleverspecificaties zijn hier al voor je ingesteld.

Kom je er niet helemaal uit? Bekijk onze uitlegpagina of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag.