Visitekaartjes drukken

Laat visitekaartjes drukken en maak een goede eerste indruk! Je visitekaartjes worden gedrukt op stevig 400 grams papier. Kies voor een luxe uitstraling uit dispersielak, matlaminaat, glanslaminaat of matlaminaat met eenzijdig spot UV.

Voordelen

 • Gedrukt op stevig 400 grams papier
 • Standaard of gevouwen visitekaartjes
 • Gratis bezorgd in Nederland en België
Visitekaartjes drukken

Visitekaartjes laten drukken? Ja! Visitekaartjes horen gewoon bij je introductie, je wilt tenslotte een goede indruk maken. Ook in tijden waarin je prima via LinkedIn of Facebook bent terug te vinden, biedt het persoonlijk overhandigen van een visitekaartje nét dat beetje extra aandacht, belangrijk voor jouw manier van zaken doen. Met je eigen visitekaartjes onderstreep je bij uitstek de identiteit van je bedrijf en de professionaliteit.Je visitekaartje laat zien waar je voor staat. 

Visitekaartjes bestellen

Ga je visitekaartjes bestellen, dan kun je kiezen uit 3 soorten visitekaartjes. Al onze visitekaartjes gaan uit van hetzelfde standaardformaat: 85 x 55 mm, ook de staande en liggende gevouwen varianten. Voor visitekaartje is dit formaat heel gangbaar in de zakelijke wereld. Omdat een visitekaartje mooi moet blijven, gebruiken we daarvoor extra stevig papier: 400 grams houtvrij MC. Jouw bedrukking komt er in full color op te staan. Je kunt kiezen voor de volgende afwerkingen voor een extra luxe uitstraling:

 • dispersielak,
 • glanslaminaat,
 • matlaminaat,
 • matlaminaat met eenzijdig spot UV.

Het handige formaat maakt het kaartje geschikt voor een heleboel andere doelen. Zo zijn ze uitstekend te gebruiken als:

 • afsprakenkaartje,
 • stempelkaart,
 • voucher of
 • toegangskaartje.

De gevouwen visitekaartjes worden gedrukt op 400 grams houtvrij mat MC en worden afgewerkt met dispersielak. Daardoor zijn deze kaartjes ook ideaal te gebruiken als naamkaartje of bedankkaartje. Heb je meerdere ontwerpen, dan kun je heel eenvoudig in je winkelwagen je bestelling dupliceren. Per visitekaartje kun je dan een bestand uploaden.

We hebben nog iets moois in ons assortiment om je kaartjes op te laten drukken: PVC (plastic) visitekaartjes. Jouw ontwerp op 1000 grams wit PVC. Een heel sterk materiaal, dat hierdoor ook heel goed geschikt is als een uniek visitekaartje. Meer weten? Kijk dan bij onze PVC kaarten.

Goedkoop visitekaartjes drukken

Stel, je bent bijna door je kaartjes heen, en je hebt binnenkort een belangrijke beurs of presentatie. Loop dan geen enkel risico en bestel je kaartjes heel eenvoudig, uiteraard met gratis verzending. Binnen 5 werkdagen ben je weer voorzien van een verse voorraad! Heb je met spoed visitekaartjes nodig? Neem dan contact met ons op!

Ben je op zoek naar visitekaartjes met speciale afwerking zoals bijvoorbeeld ronde hoeken of speciale PMS kleuren? Of heb je juist maar een kleine oplage visitekaartjes nodig? Dan kunnen wij deze ook digitaal drukken. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via 085 210 4000 of klantenservice@drukwerkmax.nl of vul hier een offerte aanvraag in. Wij helpen je graag!

TIP Naast ons mooie visitekaartjes kun je bij ons natuurlijk ook terecht voor Enveloppen en Briefpapier; zo regel je in één keer al je bedrijfsdrukwerk.

Visitekaartjes drukken

Om je visitekaartjes te kunnen produceren, is het belangrijk dat je bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties. Deze hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet.

 • Controleer of je bestand is opgemaakt op het juiste formaat.
 • Zet de teksten in je ontwerp altijd om naar contouren.
 • Full color bestanden moeten worden opgemaakt in kleursysteem CMYK.
 • Je bestand maak je op met 3 mm afloop en snijtekens. Wanneer je je ontwerp laat doorlopen in de afloop zorg je ervoor dat er geen witte lijnen zichtbaar zijn na het snijden. Om er zeker van te zijn dat er geen teksten of beelden van je ontwerp wegvallen, adviseren wij ook een veiligheidsafstand van 5 mm rondom.
 • Zorg ervoor dat de inktdekking in je ontwerp niet hoger is dan 300% (dit kan je controleren door de percentages cyaan, magenta, yellow en key bij elkaar op te tellen).
 • Zorg dat de afbeeldingen die je gebruikt een minimale resolutie hebben van 300 DPI.
 • Als je lijnen en strepen in je ontwerp hebt, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,25 pt. Zijn je lijnen diapositief, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,5 pt.
 • Wij raden je aan om bestanden op te maken in Adobe InDesign, Adobe Illustrator of Adobe Photoshop en je bestand op te slaan als een drukklaar PDF (PDFX1a(2001)) met kleurprofiel ISO Coated v2 300% (ECI).
 • Transparanties en verlooptinten in het drukwerk raden wij af. Wil je toch transparanties of verlooptinten gebruiken, dan raden we je aan om deze van te voren te rasteren of af te vlakken.

Tip: Gebruik bij het maken van je ontwerp onze werktekening en joboption met kleurprofiel. De aanleverspecificaties zijn hier al voor je ingesteld.

Kom je er niet helemaal uit? Bekijk onze uitlegpagina of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag.