Roll-up banner bedrukken

Een roll-up banner is de handigste oplossing voor een goede presentatie op een beurs of evenement. De roll banners zijn draagbaar en daardoor ook geschikt voor uitingen zoals productlanceringen of acties.

Voordelen

 • Inclusief systeem en draagtas
 • Spoedlevering mogelijk
 • Gratis bezorgd in Nederland en België
Roll-up banner bedrukken

Een roll-up banner (ook wel rollup banner of roll banner) is de handigste oplossing voor een goede presentatie op een beurs of evenement. In een handomdraai maak je een goede indruk door de banner op te zetten en jezelf te presenteren aan het publiek. Roll-up banners zijn heel draagbaar en daardoor heel geschikt voor verschillende uitingen zoals productlanceringen of acties.

Roll-up banner drukken

Laat ook een roll-up banner drukken met jouw eigen ontwerp. De roll-up banners worden eenzijdig geprint op hoge kwaliteit 510 grams Bysonil.

Ga je een banner maken, zorg ervoor dat je dan ook rekening houdt met het formaat. De banners zijn namelijk verkrijgbaar in drie verschillende formaten. Hierdoor is er altijd wel een formaat dat past bij de hoeveelheid ruimte die je hebt.

 • Roll-up Banner Small (85 x 200 cm),
 • Roll-up Banner Medium (100 x 200 cm) en
 • Roll-up Banner Large (120 x 200 cm).

Roll-up banners worden geleverd inclusief systeem en een handige draagtas.

Roll-up bestellen

Wil je ook een roll-up banner bestellen? Onze roll up banner heeft een standaardlevertijd van 7 werkdagen en worden gratis bij je bezorgd. Heb je haast? Kies dan voor een spoedlevering van 5 werkdagen, of voor een superspoedlevering. Je hebt je roll-up banner dan al binnen 3 werkdagen met gratis verzending in huis!

Indien je meer informatie wilt over het product of hulp nodig hebt bij het bestellen van de roll-ups, vergeet dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice via 085 210 4000 of klantenservice@drukwerkmax.nl. Wij helpen je graag!

Ben je op zoek naar andere promotiemiddelen voor op bijvoorbeeld een beurs of evenement? Kijk dan ook eens naar onze vlaggen, statafels of zitzakken!

Roll-up banner bedrukken

Een roll-up banner is de handigste oplossing voor een goede presentatie op een beurs of evenement. Om je roll-up banners te kunnen produceren, is het belangrijk dat je bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties. Deze hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet.

 • Controleer of je bestand is opgemaakt op het juiste formaat.
 • Zet de teksten in je ontwerp altijd om naar contouren.
 • Full color bestanden moeten worden opgemaakt in kleursysteem CMYK.
 • Je bestand maak je op met 10 mm afloop rondom, zonder snijtekens. Wanneer je je ontwerp laat doorlopen in de afloop zorg je ervoor dat er geen witte lijnen zichtbaar zijn na het snijden. Om er zeker van te zijn dat er geen teksten of beelden van je ontwerp wegvallen, adviseren wij ook een veiligheidsafstand van 5 mm rondom.
 • Zorg ervoor dat de inktdekking in je ontwerp niet hoger is dan 300% (dit kan je controleren door de percentages cyaan, magenta, yellow en key bij elkaar op te tellen).
 • Zorg dat de afbeeldingen die je gebruikt een minimale resolutie hebben van 300 DPI.
 • Als je lijnen en strepen in je ontwerp hebt, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,25 pt. Zijn je lijnen diapositief, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,5 pt.
 • Wij raden je aan om bestanden op te maken in Adobe InDesign, Adobe Illustrator of Adobe Photoshop en je bestand op te slaan als een drukklaar PDF (PDFX1a(2001)) met kleurprofiel ISO Coated v2 300% (ECI).
 • Transparanties en verlooptinten in het drukwerk raden wij af. Wil je toch transparanties of verlooptinten gebruiken, dan raden we je aan om deze van te voren te rasteren of af te vlakken.
 • In je ontwerp hoef je geen rekening te houden met het gedeelte dat in de cassette komt. Dit blijft standaard wit.

Tip: Gebruik bij het maken van je ontwerp onze werktekening en joboption met kleurprofiel. De aanleverspecificaties zijn hier al voor je ingesteld.

Kom je er niet helemaal uit? Bekijk onze uitlegpagina of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag.