PVC kaarten drukken

PVC kaarten kunnen voor diverse doeleinden gebruikt worden. Gebruik het als een origineel en opvallend plastic visitekaartje of gebruik de pvc pasjes als ledenpas of giftcard.

Mogelijkheden

 • Tweezijdig full color bedrukt
 • Gemaakt van stevig PVC
 • Gratis bezorgd in Nederland en België
PVC kaarten drukken

PVC kaarten drukken? Onze sterke PVC-kaarten hebben legio mogelijkheden, van ledenpas tot klantenkaart; maar wat denk je van een superstevig visitekaartje of een giftcard die lang genoeg meegaat om het einde van de actie te halen?

Plastic visitekaartjes

Onze PVC-kaartjes worden vervaardigd van supersterke witte kunststof, waarop jouw ontwerp prachtig tot zijn recht zal komen. Het formaat (ID-kaartformaat of creditcardformaat) past daarnaast in alle standaardhoesjes of portefeuilles met ruimte voor bankpassen en creditcards. Naast de verschillende mogelijkheden zijn, deze kaartjes dus ook ideaal om te gebruiken als plastic visitekaartjes.

Pasjes drukken

Wie PVC zegt, zegt oersterk, vochtbestendig, kleurecht. Daar voegen wij nog graag aan toe: representatief, authentiek en origineel. Met onze mooie plastic kaartjes laat je zien dat je je business of instelling serieus neemt en dat ook naar de buitenwereld wilt uitstralen, jaar in­­ jaar uit! Onze kaartjes mogen gezien worden!

Ga je toch liever voor klassiek? Onze gedrukte visitekaartjes mogen er ook zijn!

PVC kaarten drukken

PVC kaarten als visitekaartje, ledenpas of giftcard. Om je PVC kaarten te kunnen produceren, is het belangrijk dat je bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties. Deze hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet.

 • Controleer of je bestand is opgemaakt op het juiste formaat.
 • Zet de teksten in je ontwerp altijd om naar contouren.
 • Full color bestanden moeten worden opgemaakt in kleursysteem CMYK.
 • Je bestand maak je op met 3 mm afloop en snijtekens. Wanneer je je ontwerp laat doorlopen in de afloop zorg je ervoor dat er geen witte lijnen zichtbaar zijn na het snijden. Om er zeker van te zijn dat er geen teksten of beelden van je ontwerp wegvallen, adviseren wij ook een veiligheidsafstand van 5 mm rondom.
 • Zorg ervoor dat de inktdekking in je ontwerp niet hoger is dan 300% (dit kan je controleren door de percentages cyaan, magenta, yellow en key bij elkaar op te tellen).
 • Zorg dat de afbeeldingen die je gebruikt een minimale resolutie hebben van 300 DPI.
 • Als je lijnen en strepen in je ontwerp hebt, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,25 pt. Zijn je lijnen diapositief, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,5 pt.
 • Wij raden je aan om bestanden op te maken in Adobe InDesign, Adobe Illustrator of Adobe Photoshop en je bestand op te slaan als een drukklaar PDF (PDFX1a(2001)) met kleurprofiel ISO Coated v2 300% (ECI).
 • Transparanties en verlooptinten in het drukwerk raden wij af. Wil je toch transparanties of verlooptinten gebruiken, dan raden we je aan om deze van te voren te rasteren of af te vlakken.

Tip: Gebruik bij het maken van je ontwerp onze werktekening en joboption met kleurprofiel. De aanleverspecificaties zijn hier al voor je ingesteld.

Kom je er niet helemaal uit? Bekijk onze uitlegpagina of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag.