Zet deze zomer je business in de spotlight!

 

Terwijl de zon schijnt en mensen meer tijd buiten doorbrengen, is het belangrijker dan ooit om op te vallen. Of je nu een lokale winkel, restaurant, of een grote onderneming runt… drukwerk kan een krachtige bondgenoot zijn in je marketingstrategie! Bij DrukwerkMAX.nl weten we als geen ander hoe je met drukwerk meer omzet, meer klanten en meer loyaliteit kunt genereren.

 

Maar waarom drukwerk?

We horen je denken en geven je graag antwoord. In een tijd waarin digitale marketing de overhand heeft, wordt de kracht van fysiek drukwerk nog te vaak onderschat. Echter, drukwerk biedt unieke voordelen die digitale middelen niet kunnen evenaren:

 

1. Tastbare ervaring: Flyers, brochures en visitekaartjes geven je klanten iets fysieks om vast te houden, wat zorgt voor een blijvende indruk.

 

2. Lokale bereikbaarheid: Drukwerk is ideaal om je lokale gemeenschap te bereiken, vooral tijdens zomerfestivals, markten en andere evenementen. Leg flyers neer, plaats beachflags of verwen de mensen met een hapje of drankje in bedrukte verpakkingen.

 

3. Betrouwbaarheid en professionaliteit: Hoogwaardig drukwerk straalt betrouwbaarheid en professionaliteit uit, wat het vertrouwen van je klanten meteen vergroot.

 

 

 

Zomercampagnes die impact maken

De zomer biedt tal van mogelijkheden om creatief te zijn met je drukwerkcampagnes. We geven je een aantal praktische ideeën om je deze zomer op weg te helpen:

 

  • Zomer flyers en brochures

Maak gebruik van levendige kleuren en zomerse thema's om de aandacht te trekken. Flyers en brochures kunnen worden verspreid op drukke locaties zoals stranden, parken en winkelstraten. En wat dacht je van posters in toiletten en andere veelbezochte plaatsen?

 

  • Seizoensgebonden kortingsbonnen

Een slimme manier om je omzet te verhogen in de zomermaanden is door zomerkortingen aan te bieden. Ontwerp aantrekkelijke kortingsbonnen die klanten naar je winkel of website trekken, of richt een toffe fotohoek is in jouw merkkleuren waar zij mee op de foto gaan en posten voor korting.

 

  • Evenementen en beurzen

Organiseer of neem deel aan lokale evenementen en beurzen. Gebruik banners, posters en andere promotiematerialen om je aanwezigheid te versterken en nieuwe klanten aan te trekken.

 

  • Direct Mail campagnes

Stuur je wel eens een gepersonaliseerde direct mail naar je klantenbestand? Dit kan variëren van nieuwsbrieven tot speciale zomeraanbiedingen, allemaal verpakt in prachtig ontworpen enveloppen en brieven. Helemaal in stijl en slim meetbaar!

 

  • Loyaliteit en herkenning

Naast het aantrekken van nieuwe klanten, speelt drukwerk ook een cruciale rol in het opbouwen van klantloyaliteit. Door regelmatig in contact te blijven met je klanten via drukwerk, blijf je top-of-mind en bouw je een sterkere band op. Denk dan aan:

 

Bedankkaartjes: Na een aankoop een bedankkaartje sturen met een persoonlijke boodschap.

Loyaliteitskaarten: Beloon trouwe klanten met een stempelkaart of een puntensysteem.

Nieuwsbrieven: Houd je klanten op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen met een aantrekkelijke nieuwsbrief.

 

Bij DrukwerkMAX begrijpen we de impact die drukwerk kan hebben op je bedrijf maar al te goed. We bieden niet voor niets een breed scala aan drukwerkoplossingen, van flyers en brochures tot banners en visitekaartjes, allemaal van de hoogste kwaliteit. Daarnaast staat ons team van experts altijd klaar om je te helpen bij elke stap, van ontwerp tot afwerking, zodat jouw zomercampagne een daverend succes wordt.

 

Meer omzet, meer klanten en meer loyaliteit liggen binnen handbereik deze zomer! Neem contact met ons op via klantenservice@drukwerkmax.nl of bel 085-2104000.

Staat jouw keuze er niet bij? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan!

OFFERTE
OFFERTE

Goed om te weten

  • Gratis en blanco bezorgd
  • Next day-levering mogelijk
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Persoonlijke service

ONZE BETAALMETHODES

En onze trouwe klanten kunnen op rekening bestellen