Starters opgelet!

Zo, daar zit je dan als startende ondernemer. Je ondernemingsplan is geschreven, je hebt je aangemeld bij de KvK en je staat nu te springen om door te pakken. Oftewel: het is tijd om MAXimaal op te vallen!

Je hebt natuurlijk al een hele tijd nagedacht over wat soort onderneming je wilde gaan starten. Een kapsalon, een restaurant of wellicht een eigen sportschool. Elk bedrijf heeft zijn eigen identiteit en daarmee ook zijn eigen huisstijl.

 

Starterpack
Wat voor bedrijf je ook gaat starten, een visitekaartje kan hierbij niet ontbreken! Met een mooi visitekaartje laat je namelijk een onvergetelijke indruk achter bij jouw (potentiële) klanten en/of leveranciers en zorg je ervoor dat zij altijd jouw contactgegevens altijd bij de hand hebben. Ook PCV kaarten dienen goed als visitekaartje!

 

Om je zakelijk drukwerk compleet te hebben is het ook belangrijk dat je briefpapier en enveloppen in jouw stijl gebruikt. Zo kun je op een professionele manier bijvoorbeeld jouw facturen versturen en klanten informeren.

 

 

Marketing, marketing, marketing!

Als startup is het belangrijk dat je jouw bedrijf onder de aandacht brengt van jouw doelgroep. Heb je je zakelijke drukwerk op orde, dan kun je overgaan op reclamedrukwerk waarmee je jouw bedrijf kunt gaan promoten. Denk hierbij aan het verspreiden van flyers en folders maar ook aan het ophangen van posters of het plaatsen van beachflags.

 

 

 

Bij ons vind je allerlei soorten drukwerk waarmee jij MAXimaal indruk kan maken! Neem een kijkje in ons zakelijk assortiment en sla ook zeker het reclame en promotionele drukwerk niet over! Kom je er niet helemaal uit om je huisstijl tot zijn recht te laten komen? Ook dan helpen we je graag! Neem contact met ons op via klantenservice@drukwerkmax.nl zodat onze grafisch vormgevers er een blik op kunnen werpen.

 

Wij wensen je in ieder geval MAXimaal succes!

Staat jouw keuze er niet bij? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan!

OFFERTE
OFFERTE

Goed om te weten

  • Gratis en blanco bezorgd
  • Next day-levering mogelijk
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Persoonlijke service

ONZE BETAALMETHODES

En onze trouwe klanten kunnen op rekening bestellen