Onze top tien drukwerk favorieten voor 2023

Het nieuwe jaar is van start. We wensen je een MAXimaal 2023! Hoe begin je het nieuwe jaar beter dan met een goede voorraad vers reclamemateriaal? Is er nog voldoende briefpapier? Zijn de folders nog up-to-date? Voor welke acties heb je nog flyers nodig? Genoeg om over na te denken dus! Om het je makkelijk te maken hebben we een 'Check je drukwerk!' lijstje met onze favoriete items voor je samengesteld. En... onderaan deze lijst krijg je een fijne kortingscode van ons.

 

De 'check je drukwerk' checklist 

 

1. Flyers
Staat er een actie of evenement op de agenda? Kies voor een aantrekkelijke A5 flyer of selecteer één van onze andere formaten. Heb je met spoed flyers nodig? Dankzij onze spoedlevering heb je ze zo snel mogelijk in huis!

 

2. Folders
Tweezijdig full color bedrukte folders kun je bij DrukwerkMAX in veel verschillende formaten en met diverse vouwwijzen laten maken. Van A4 en A5 folders staand en liggend, tot aan folders kruisslag gevouwen. Een voordelige en effectieve marketingtool!

 

3. Geniete brochures
Val MAXimaal op met een brochure, magazine of catalogus in jouw stijl! Onze geniete brochures kun je in zes verschillende formaten bestellen. Kies voor een standaardformaat zoals een A4 brochure of stel jouw unieke brochure in een ander formaat samen.

 

4. Briefpapier
Wie er nog brieven verstuurd? Een heleboel bedrijven! Laat daarom jouw briefpapier professioneel drukken en vergroot de merkbekendheid middels drukwerk. Ons briefpapier wordt gedrukt op lasergeschikt papier, waardoor het gemakkelijk door de printer gaat.

 

5. Visitekaartjes
Een MAXimale eerste indruk? Laat bij DrukwerkMAX sprekende visitekaartjes drukken! Kies voor een luxe uitstraling en selecteer een afwerking met matlaminaat of glanslaminaat. Je hebt bij ons de keuze uit standaard of gevouwen visitekaartjes.

 

6. Ansichtkaarten
Een hart onder de riem, een bedankje, een felicitatie... noem het maar op! Met jouw ansichtkaarten op voorraad kun je altijd MAXimaal persoonlijk communiceren. Verkrijgbaar in verschillende formaten, op de ongestreken zijde altijd goed te beschrijven met pen of potlood.

 

7. Posters
Trek MAXimaal de aandacht met posters in jouw stijl. Bij ons te bestellen van A3 tot Abri, gedrukt op zowel MC als HVO papier. Weet je niet goed hoe je een opvallende poster moet ontwerpen? Dan helpen we je ook heel graag! Mail je ideeën naar klantenservice@drukwerkmax.nl.

 

8. Enveloppen (klein formaat)

Full color bedrukte enveloppen bestellen? Ook die vind je in de webshop. Kies voor een envelop met venster links of rechts of zonder venster. Daarnaast kun je kiezen voor een envelop met striplock of gomrand. Toch liever grote enveloppen? Dan klik je gewoon even door.

 

9. Placemats
Placemats lekker praktisch? Zeker weten! Maar daarnaast ook een uitgelezen mogelijkheid om reclame te maken of een product te promoten! Natuurlijk kun je hier ook de menukaart of een kleurplaat op laten drukken. Bij ons, indien gewenst, tweezijdig full color bedrukt.

 

10. Roll-up banner
Presenteer MAXimaal met een roll up banner in jouw stijl! Bij DrukwerkMAX te bestellen in de klassieke variant, maar ook als ECO en daardoor een volledig recyclebare banner. Wel zo duurzaam!

Staat jouw keuze er niet bij? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan!

OFFERTE
OFFERTE

Goed om te weten

  • Gratis en blanco bezorgd
  • Next day-levering mogelijk
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Persoonlijke service

ONZE BETAALMETHODES

En onze trouwe klanten kunnen op rekening bestellen