MAXimaal genieten op het MAX-terras!

Van de vlaggen aan het pand en de placemats op tafel, tot aan de presentatie van de kassabon en een actieflyer voor het volgende bezoek: met DrukwerkMAX aan je zijde kun je alle communicatiemomenten in jouw eigen stijl verpakken! En met de zomer in aantocht willen we niets liever dan genieten van warmte, gezelligheid én plezier tijdens een heerlijke dag op het MAXterras!

 

Profiteer van 5% op geselecteerde horecaproducten.
✓ Spreek (potentiële) gasten snel en direct aan met kleurrijk en sprekend drukwerk
✓ Laat je omzet groeien door creatieve communicatie in en om de zaak
✓ Ga voor meer verbinding met jouw gasten door herkenbaarheid.

 

En dat kan op allerlei manieren, ook als je geen horecatijger bent. Sprekend drukwerk werkt MAXimaal voor iedere business! Want alle kleine beetjes helpen. Toch? Daarom krijg je van ons 5% korting op je bestelling met de kortingscode MAXTERRAS2023.

 

Deze korting is eenmalig te gebruiken en t/m 30 juni 2023 geldig op bestekzakjes, flyers, geniete brochures, koffiebekers, menukaarten, papieren tasjes, placemats, posters, tafelkaarten en vlaggen. Deze korting is niet te combineren met andere acties of verkregen kortingen en alleen geldig bij orders via www.drukwerkmax.nl.

 

Weet je niet precies hoe je een drukwerk die jouw boodschap duidelijk overbrengt moet invullen? Ook daar helpen we je graag bij. Mail ons je wensen en dan gaan we voor je aan de slag.

Staat jouw keuze er niet bij? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan!

OFFERTE
OFFERTE

Goed om te weten

  • Gratis en blanco bezorgd
  • Next day-levering mogelijk
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Persoonlijke service

ONZE BETAALMETHODES

En onze trouwe klanten kunnen op rekening bestellen