Je merk versterken doe je met MAXimaal drukwerk!

Je bent trots op je bedrijf, het merk dat je hebt opgebouwd en nu is het tijd om impact te gaan maken! En heb je daarbij al gedacht aan de kracht van MAXimaal drukwerk? Drukwerk kan in combinatie met jouw overige marketingmiddelen namelijk zorgen voor meer merkbekendheid, klantloyaliteit en herhaalaankopen! Simpel gezegd: met drukwerk kun je een sterk merk realiseren. En hoe je dat aanpakt, leggen we je graag uit in deze blog!

 

Drukwerk biedt de kans om MAXimaal indruk te maken bij je doelgroep. Door consistentie in het design en de boodschap aan te brengen en te behouden, kun je een sterke visuele identiteit creëren die blijft hangen in het hoofd van je klant. Denk aan herkenbare logo's, pakkende slogans en aansprekende visuals op visitekaartjes, flyers, posters en brochures. Hierdoor veranker je jouw merk in het geheugen van potentiële klanten waardoor zij op het moment-suprême aan jouw merk denken en bij je komen aankloppen.

 

Oud maar goud

Een visitekaartje is een kleine, maar krachtige manier om je website te promoten. En onderschat de kracht van deze gouwe ouwe niet, dankzij visitekaartjes verhoog je nog steeds het rendement van je kennismakingen en netwerkgesprekken. Voeg altijd de url van je website en contactgegevens toe aan je visitekaartje, het liefst met een QR-code, zodat potentiële klanten simpel en snel contact kunnen opnemen. En wil je extra indruk maken? Dan kies je voor een uniek formaat of bijzondere afwerking!

 

Makkelijk in de hand

Flyers en brochures zijn ideaal om informatie over je bedrijf te verspreiden en tegelijkertijd in de hand van je potentiële klant te belanden. Zorg altijd voor een herkenbare stijl, een pakkende titel waarmee je binnenkomt en voldoende informatie over je bedrijf, event of actie. Denk ook hier aan een QR-code en aansprekend beeld!

 

 

Herkenbaar op de mat…

Als je regelmatig brieven verstuurt naar klanten, zorg er dan ook altijd voor dat je briefpapier professioneel en herkenbaar is. Voeg het logo van je bedrijf toe aan het briefpapier en vermeld je contactgegevens. Zo zorg je voor een extra portie professionaliteit en betrouwbaarheid in je communicatie.

 

Lekker blijven plakken

Ook stickers zijn een MAXimale manier om je merk te promoten en op te vallen bij je klant. Kies voor een sticker die lekker opvalt, een glimlach opwekt of een duidelijke boodschap verspreid voor de meeste impact. Je kunt stickers (met toestemming) op allerlei plekken plakken, zoals op auto’s, laptops of op verpakkingen van producten!

 

Of ophangen…

Uiteraard zijn posters nog steeds een effectieve manier om de aandacht te trekken en je merk of actie te promoten onder de doelgroep. Zorg ervoor dat de poster er aantrekkelijk uitziet, de slogan lekker opvalt en de belangrijke gegevens duidelijk leesbaar zijn. Intern of extern, met posters pak je een MAXimale kans op aan je fanbase te werken!

 

Promoten die hap!

Last but not least: promotionele producten zoals glazen, kaartspellen, houten planken en meer kun je voorzien van jouw logo en slogan. Zorg er altijd voor dat de producten die je uitkiest ook passen bij je merk en de doelgroep. Zo haal je het meeste effect uit promotionele items!

  

 

 

Gratis download en/of A1-poster

MAXimaal impact maken in 2024? In onze inspiratiekalender geven we je volop ideeën om iedere maand dankzij drukwerk impact te maken met jouw merk. Met zowel intern als extern resultaat. Zo is jouw drukwerk altijd MAXimaal in orde!

 

 

> Download de DrukwerkMAX Inspiratiekalender 2024

Staat jouw keuze er niet bij? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan!

OFFERTE
OFFERTE

Goed om te weten

  • Gratis en blanco bezorgd
  • Next day-levering mogelijk
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Persoonlijke service

ONZE BETAALMETHODES

En onze trouwe klanten kunnen op rekening bestellen