Het beursseizoen is begonnen

Wat heb jij nodig om de beursstand MAXimaal te bestieren? Uiteraard wil jij jouw bedrijf zo aantrekkelijk mogelijk presenteren, en beursbezoekers voorzien van de inspiratie en informatie waar zij naar op zoek zijn. Op het eerste gezicht maar ook nadat de beurs voorbij is.

Daarom hebben wij onze beursfavorieten voor je op een rijtje gezet!

 

 

 

Deze items bestel je met 5% korting* door de kortingscode MAXVOORDEBEURS5 in te voeren bij het afrekenen. Die korting wordt dan automatisch verrekend op de genoemde artikelen.

 

En heb je hier al aan gedacht?

 

Op de beurs is er meer nodig dan een folder en wat visitekaartjes om de aandacht van de bezoeker te trekken én vast te houden. Daarom wil je aansprekende tafel- en tentkaarten en notitieblokken in jouw stijl laten maken.

 

Tip: stel op de tafelkaarten een vraag die het gesprek opent of de bezoeker even laat nadenken. Een grapje kan natuurlijk ook! 😉

 

Altijd MAXimaal geholpen

 

Heb je vragen over deze beursitems of wil je dat een van onze collega's je op creatieve ideeën brengt? Mail naar onze communicatiehelden Barbara of Ferre!

 

Je kunt natuurlijk ook reageren op deze e-mail of bellen naar 085-2104000. En... ook ontwerptaken nemen we met alle plezier van je over, daarvoor ben je op de juiste plek bij Studio MAX. Vraag dan wel een offerte op maat aan via klantenservice@drukwerkmax.nl!

Staat jouw keuze er niet bij? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan!

OFFERTE
OFFERTE

Goed om te weten

  • Gratis en blanco bezorgd
  • Next day-levering mogelijk
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Persoonlijke service

ONZE BETAALMETHODES

En onze trouwe klanten kunnen op rekening bestellen