Haal meer uit de feestdagen met MAXimaal drukwerk!

De feestdagen staan voor de deur en wat is er nu beter dan jouw bedrijf, organisatie of merk in de schijnwerpers te zetten met unieke eindejaarsproducten? DrukwerkMAX begrijpt dat de juiste presentatie van jouw merk essentieel is, en daarom bieden wij een breed scala aan gepersonaliseerde drukwerkproducten aan die perfect zijn voor dit seizoen. Van gegraveerde borrelplanken tot wandkalenders en tafelkaarten - we hebben alles wat je nodig hebt om MAXimaal indruk te maken tijdens de feestdagen.

 

1. Gegraveerde borrelplanken: Een persoonlijk tintje aan de feestdagen

Een van onze nieuwe eindejaarsproducten is de gegraveerde borrelplank. Deze prachtige, houten planken van hoge kwaliteit kunnen worden gegraveerd met je bedrijfsnaam, logo, of een speciale boodschap. Ze zijn ideaal voor kerstcadeaus, relatiegeschenken, of als decoratie tijdens feestelijke evenementen. Jouw merk zal ongetwijfeld in de schijnwerpers staan als klanten, partners en medewerkers deze prachtige planken in handen krijgen.

 

 

2. Gegraveerde drinkglazen: Proosten op succes!

Wil je indruk maken met gepersonaliseerde drankjes tijdens je eindejaarsevenementen of in het borrelpakket? Onze gegraveerde drinkglazen voegen een vleugje klasse toe aan elke gelegenheid. Voeg je bedrijfslogo, een speciale boodschap, of zelfs de namen van je medewerkers toe aan wijnglazen, bierglazen en long drink glazen voor een MAXimaal persoonlijke touch. Of je nu warme chocolademelk, glühwein, of champagne serveert, deze glazen zullen de feestvreugde vergroten!

 

3. Gepersonaliseerde wandkalenders: Blijvende indruk op de muur

Wandkalenders zijn een praktisch geschenk dat je klanten het hele jaar door zullen waarderen. Bij DrukwerkMAX kun je wandkalenders volledig aanpassen met je bedrijfsinformatie, logo's en zelfs afbeeldingen die bij je merk passen. Elke dag van het jaar wordt herinnerd aan jouw bedrijf, wat de merkherkenning en waardering vergroot.

 

 

4. Tafelkaarten: Stijlvolle tafeldecoratie

Bij feestelijke diners en evenementen draait alles om de details. Onze tafelkaarten voegen een vleugje elegantie toe aan elke tafel of bureau. Personaliseer ze met de namen van je gasten en een speciale boodschap om een blijvende indruk te maken. Of je nu een eindejaarsdiner voor klanten organiseert of een kerstfeest voor je medewerkers, deze tafelkaarten voegen een persoonlijk tintje toe.

5. Omslagkalenders: Een praktisch geschenk

Omslagkalenders zijn geweldige eindejaarsgeschenken voor je klanten en medewerkers. Ze zijn niet alleen praktisch, maar ze bieden ook het perfecte medium om je bedrijf te promoten. Personaliseer ze met je bedrijfsnaam, contactgegevens en afbeeldingen die passen bij je merk. Ontvangers zullen je dankbaar zijn voor dit handige geschenk dat hen het hele jaar door MAXimaal zal begeleiden en motiveren.

 

 

Klaar om MAXimaal indruk te maken tijdens de feestdagen? Ontdek vandaag nog de mogelijkheden bij DrukwerkMAX en maak je eindejaarsproducten persoonlijk en gedenkwaardig. Dé manier om je klanten, partners en medewerkers te laten zien hoeveel ze voor je bedrijf betekenen.

 

Staat jouw keuze er niet bij? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan!

OFFERTE
OFFERTE

Goed om te weten

  • Gratis en blanco bezorgd
  • Next day-levering mogelijk
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Persoonlijke service

ONZE BETAALMETHODES

En onze trouwe klanten kunnen op rekening bestellen