Duurzaam drukwerk voor professionals

 

In een tijd waarin duurzaamheid een MAXimale rol speelt in zowel de maatschappij als het bedrijfsleven, is het nemen van verantwoordelijkheid voor onze ecologische voetafdruk van groot belang. Voor professionals die hoogwaardig drukwerk nodig hebben, biedt DrukwerkMAX een innovatieve oplossing: duurzaam drukwerk dat niet alleen indruk maakt, maar ook nog eens een MAXimaal positieve impact heeft op het milieu. Ontdek in deze blog waarom duurzaam drukwerk een slimme keuze is voor jouw organisatie en hoe DrukwerkMAX je helpt om deze groene stap te zetten!

 

Waarom zou je voor duurzaam drukwerk kiezen?

 

Om te beginnen gaat duurzaam drukwerk veel verder dan alleen het verminderen van de ecologische voetafdruk. Het weerspiegelt de inzet voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en kan voordelen bieden voor jouw bedrijf:

 

1. Positieve reputatie: Consumenten en zakelijke partners hechten steeds meer waarde aan duurzaamheid. Het gebruik van duurzaam drukwerk laat zien dat jouw bedrijf toegewijd is aan het beschermen van het milieu en bijdraagt aan een positieve reputatie.

 

2. Kostenbesparing op de lange termijn: Hoewel duurzaam drukwerk mogelijk iets duurder lijkt bij de aanschaf, zijn er langetermijnvoordelen zoals minder verspilling en efficiënter gebruik van grondstoffen waardoor je op de lange termijn je budget beter inzet.

 

3. Wettelijke en reglementaire vereisten: Veel regio's in Europa leggen strenge milieunormen op en deze worden ook steeds strenger. Door duurzaam drukwerk te gebruiken, kun je voldoen aan deze vereisten en mogelijke boetes vermijden.

 

4. Innovatie en differentiatie: Duurzaamheid kan dienen als een onderscheidende factor voor jouw organisatie. Het kan innovatie stimuleren en nieuwe klanten aantrekken die voorkeur geven aan duurzame producten en diensten!

 

Wij zijn je duurzame partner!

Bij het zoeken naar duurzaam drukwerk van hoge kwaliteit, kun je je zoektocht eindigen bij DrukwerkMAX. Met een mooi assortiment aan producten en diensten die allemaal zijn ontworpen met het oog op de wereld, kun je met vertrouwen duurzaam bestellen in onze webshop. Maar wat maakt het papier van DrukwerkMAX duurzaam?

 

DUURZAAM PAPIER BIJ DRUKWERKMAX

Onze duurzame papiersoorten worden zorgvuldig geselecteerd om de hoogste kwaliteit te bieden zonder afbreuk te doen aan het milieu. We noemen graag een aantal kenmerken van het duurzame papier dat beschikbaar is in ons assortiment:

FSC-gecertificeerd: Dit papier is afkomstig van bossen die duurzaam worden beheerd en gecertificeerd zijn door de Forest Stewardship Council (FSC). Je kiest hier bewust voor als je de duurzame optie kiest, niet al onze papiersoorten zijn standaard FSC.

 

Recyclebaar en hernieuwbaar: Het papier is recyclebaar en wordt geproduceerd met behulp van hernieuwbare energiebronnen, waardoor de koolstofvoetafdruk wordt verkleind.

 

Ons duurzame drukwerk is niet alleen goed voor de wereld, maar ook voor jouw bedrijf!

Klik in de menubalk op duurzaam drukwerk of neem contact op met klantenservice@drukwerkmax.nl als je vragen hebt.

Staat jouw keuze er niet bij? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan!

OFFERTE
OFFERTE

Goed om te weten

  • Gratis en blanco bezorgd
  • Next day-levering mogelijk
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Persoonlijke service

ONZE BETAALMETHODES

En onze trouwe klanten kunnen op rekening bestellen