7 redenen waarom memoblokken bedrukken een must is!

Waar zou je zijn zonder memoblokken? Zonder to-do-lijstjes, boodschappenlijstjes of aantekeningen die je elk moment moet kunnen neerkrabbelen? Wij geven je zeven redenen waarom memoblokken bedrukken een must is voor ieder kantoor en hoe je ze als bedrijf MAXimaal inzet!

 

 

 

1. Notities

Heb je veel aan je hoofd, vergeet je soms afspraken of blijven kleine klusjes liggen? Met memoblokken binnen handbereik maak je gemakkelijk to-do-lijstjes die je af kunt werken of noteer meteen een belangrijke boodschap voor jezelf. Dat vermindert misschien niet de drukte, maar wel de drukte in jouw hoofd.

 

2. Tijdelijke labels

Post-its zijn heel handig om op dozen of mappen te plakken zodat je gemakkelijk kunt onthouden wat erin zit. Ook zijn ze heel handig om iets tijdelijk mee te sorteren, denk bijvoorbeeld aan een direct mail met verschillende versies. Na gebruik haal je de memoblaadjes er gewoon weer af. Op deze manier hoef je nooit aan de slag met tipp-ex of een gum.

 

3. Relatiegeschenk

Bij DrukwerkMAX zijn memoblokken een veel besteld product. Dat komt omdat ze door vrijwel iedereen worden gebruikt (wie houdt er niet van?) en omdat ze voordelig zijn. Daarbij zijn memoblokken niet alleen geschikt om binnen jouw eigen bedrijf te gebruiken, maar zijn ze ook ideaal om uit te delen. Op hoe meer bureaus jouw memoblok ligt te pronken, hoe beter dit is voor jouw branding.

 

4. Berichtje achterlaten

Wil je even snel iets doorgeven aan je collega, zoals een terugbelverzoek of een to-do? Schrijf het op een sticky note en plak ze op zijn of haar scherm. Op die manier blijft de boodschap wel plakken.

 

5. Brainstormen

Tijdens brainstormsessies zijn post-its een onmisbaar product. Schrijf zo veel mogelijk ideeën op en plak dit op een whiteboard of muur om ze vervolgens met je team te bespreken. Op deze manier kun je alle ideeën goed categoriseren, verslepen of weghalen.

 

6. Scrum

Scrummen, je hebt er vast wel eens van gehoord. Het is een populaire agile projectmanagementmethode waarin post-its een grote rol spelen. Op een bord wordt door middel van post-its aangegeven welke taken een team nog moet uitvoeren, waar ze mee bezig zijn en wat al afgerond is. Dit geeft een goed visueel beeld van de status binnen het project.

 

7. Memo-rabele kunst

De echte creatievelingen onder ons kunnen natuurlijk helemaal los met hun zelfklevende memoblokken. Maak je bedrijfslogo na op een lege muur of plak iets te veel post-its op het bureau van je jarige collega. De mogelijkheden zijn eindeloos!

  

Laat ook je memoblok bedrukken bij DrukwerkMAX! Je bestelt ze in een aantal handige formaten. Kies uit standaard wit papier of ga voor duurzaam gerecycled of kraft papier. Je kunt de boel ook nog meer opleuken door te kiezen voor een van onze neon of pastelkleuren.

Staat jouw keuze er niet bij? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan!

OFFERTE
OFFERTE

Goed om te weten

  • Gratis en blanco bezorgd
  • Next day-levering mogelijk
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Persoonlijke service

ONZE BETAALMETHODES

En onze trouwe klanten kunnen op rekening bestellen