Memoblokken bedrukken

Laat memoblokken bedrukken en je hebt altijd iets bij de hand om op te noteren. Zelfklevende memoblokjes kunnen in 3 verschillende formaten worden bedrukt en zijn ideaal om weg te geven als relatiegeschenk.

 

Voordelen

 • Full color of PMS-bedrukking
 • Verkrijgbaar in geel of wit
 • Gratis bezorgd in Nederland en België

Memoblokken bedrukken
Memoblokken bedrukken
Memoblokken bedrukken

Waar zou je zijn zonder memoblokken? Zonder to-do-lijstjes, boodschappenlijstjes of aantekeningen die je elk moment moet kunnen neerkrabbelen? Soms is het best lastig om alle taken en boodschappen te onthouden. Gelukkig is hier een goede oplossing voor. Zelfklevende memoblokken (ook wel sticky notes of post its) zijn namelijk te allen tijde ideaal en ook erg eenvoudig in gebruik. Denk bijvoorbeeld aan momenten waarop je aan het werk bent of wanneer je even snel een nummer moet noteren terwijl je midden in een telefoongesprek zit. Een extra voordeel is dat je op de memoblokken ook een bedrijfslogo kunt plaatsen. Zo krijgt jouw bedrijf of merk nog meer exposure via een bedrukt memoblok!

 

Zelfklevende memoblokjes bestellen

Zelfklevende memoblokjes bestellen kan in 3 verschillende formaten: memoblok vierkant (70 x 73mm), memoblok standaard (100 x 73mm) en memoblok rechthoek (125 x 73mm). Deze zelfklevende memoblokken worden eenzijdig full color of met 1, 2 of 3 PMS kleuren bedrukt.

De memoblaadjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kunt kiezen voor gele of witte memoblaadjes, beiden op 80 grams houtvrij offset. De dikte van je memoblokje kun je bepalen door te kiezen uit 25, 50 of 100 vel per blok.

 

Memoblok bedrukken

Laat ook je memoblok bedrukken bij DrukwerkMAX! Met een standaardlevering heb je je memoblokken binnen 12 werkdagen in huis. Heb je speciale wensen of kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice via 085 210 400 of stuur een e-mail naar klantenservice@drukwerkmax.nl. Wij helpen je graag.

Op zoek naar een groter kladblok? Kijk dan eens bij onze notitieblokken of notitieboekjes, die je ook kunt laten bedrukken. Laat ook meteen pennen bedrukken met jouw logo en je hebt je setje met relatiegeschenken klaar!

Memoblokken bedrukken

Memoblokken zijn het perfecte product om weg te geven aan klanten en relaties. Voorzie de memoblokken met jouw logo en je blijft altijd in zicht. Om je memoblokken te kunnen produceren, is het belangrijk dat je bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties. Deze hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet.

 • Controleer of je bestand is opgemaakt op het juiste formaat.
 • Zet de teksten in je ontwerp altijd om naar contouren.
 • Full color bestanden moeten worden opgemaakt in kleursysteem CMYK.
 • Je bestand maak je op met 3 mm afloop en snijtekens. Wanneer je je ontwerp laat doorlopen in de afloop zorg je ervoor dat er geen witte lijnen zichtbaar zijn na het snijden. Om er zeker van te zijn dat er geen teksten of beelden van je ontwerp wegvallen, adviseren wij ook een veiligheidsafstand van 3 mm rondom.
 • Zorg ervoor dat de inktdekking in je ontwerp niet hoger is dan 300% (dit kan je controleren door de percentages cyaan, magenta, yellow en key bij elkaar op te tellen).
 • Zorg dat de afbeeldingen die je gebruikt een minimale resolutie hebben van 300 DPI.
 • Als je lijnen en strepen in je ontwerp hebt, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,25 pt. Zijn je lijnen diapositief, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,5 pt.
 • Wij raden je aan om bestanden op te maken in Adobe InDesign, Adobe Illustrator of Adobe Photoshop en je bestand op te slaan als een drukklaar PDF (PDFX1a(2001)) met kleurprofiel ISO Coated v2 300% (ECI).
 • Transparanties en verlooptinten in het drukwerk raden wij af. Wil je toch transparanties of verlooptinten gebruiken, dan raden we je aan om deze van te voren te rasteren of af te vlakken.
 • Bij de memoblokken wordt de kleur wit niet gedrukt maar uitgespaard. Wit krijgt de kleur van het gekozen papier.
 • Houdt bij het ontwerpen rekening met de gekozen papierkleur. Plaats bijvoorbeeld geen gele tekst op een gele ondergrond.
 • De vierkante en rechthoekige memoblokjes worden niet aflopend gedrukt.

Tip: Gebruik bij het maken van je ontwerp onze werktekening en joboption met kleurprofiel. De aanleverspecificaties zijn hier al voor je ingesteld.

Kom je er niet helemaal uit? Bekijk onze uitlegpagina of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag.

Staat jouw keuze er niet bij? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan!

OFFERTE
OFFERTE

Goed om te weten

 • Gratis en blanco bezorgd
 • Next day-levering mogelijk
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Moderne drukkerij

ONZE BETAALMETHODES

En onze trouwe klanten kunnen op rekening bestellen