Kalenders drukken

Verras je relaties en klanten met een leuke attentie rond de jaarwisseling. Met een bedrukte kalender in jouw huisstijl blijf je het hele jaar door in zicht.

Voordelen

 • Al vanaf 25 stuks
 • Liggend of staand model
 • Gratis bezorgd in Nederland en België

Kalenders drukken
Kalenders drukken
Kalenders drukken

Wil je relaties en klanten verrassen met een leuke attentie rond de jaarwisseling? Maak dan een persoonlijke kalender en laat deze drukken in jouw eigen huisstijl! Jouw kalender zal zich bewijzen in handigheid en terwijl de kalender het hele jaar staat, staat ook jouw bedrijf in het zicht.

 

Kalender maken

Ga je een kalender maken, dan kun je deze full color bij ons laten bedrukken. Kies voor een mooi ontwerp met bijvoorbeeld je logo, boodschap of eigen foto. Onze standaard tafelkalenders worden op stevig 285 grams eenzijdig gestreken sulfaatkarton gedrukt. De bedrukte kalenders zijn in verschillende formaten te bestellen. Je kunt voor je eigen kalender kiezen uit twee formaten: A5 liggend en A6 staand. De kalenders zijn heel eenvoudig in elkaar te vouwen en te plakken.

Door de plakstrip kan de kalender piramidevormig worden neergezet op een bureau en is deze goed in zicht. 

 

Kalender drukken

Wil je ook een kalender drukken, dan worden deze afhankelijk van de specificaties in 6 à 7 werkdagen met gratis verzending bezorgd op één adres in Nederland of België. De verwachte levertijd geldt indien de bestanden voor 12.00 uur zijn goedgekeurd en voldoen aan onze aanleverspecificaties.

Heb je speciale wensen zoals een kalender met wire-o binding of wil je een eigen foto kalender maken met een x aantal pagina? Neem dan contact op met onze klantenservice via 085 210 4000 of klantenservice@drukwerkmax.nl. Wij helpen je graag en maken graag geheel vrijblijvend een offerte op maat.

 

Op zoek naar iets traditioneler? Bekijk dan onze bureau-onderleggers.

Kalenders drukken

Tafelkaarten met menu’s, aanbiedingen en infographics: je vindt ze op veel balies, bars en bureaus. Om je kalenders te kunnen produceren, is het belangrijk dat je bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties. Deze hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet.

 • Controleer of je bestand is opgemaakt op het juiste formaat.
 • Zet de teksten in je ontwerp altijd om naar contouren.
 • Full color bestanden moeten worden opgemaakt in kleursysteem CMYK.
 • Je bestand maak je op met 3 mm afloop en snijtekens. Wanneer je je ontwerp laat doorlopen in de afloop zorg je ervoor dat er geen witte lijnen zichtbaar zijn na het snijden. Om er zeker van te zijn dat er geen teksten of beelden van je ontwerp wegvallen, adviseren wij ook een veiligheidsafstand van 5 mm rondom.
 • Zorg ervoor dat de inktdekking in je ontwerp niet hoger is dan 300% (dit kan je controleren door de percentages cyaan, magenta, yellow en key bij elkaar op te tellen).
 • Zorg dat de afbeeldingen die je gebruikt een minimale resolutie hebben van 300 DPI.
 • Als je lijnen en strepen in je ontwerp hebt, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,25 pt. Zijn je lijnen diapositief, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,5 pt.
 • Wij raden je aan om bestanden op te maken in Adobe InDesign, Adobe Illustrator of Adobe Photoshop en je bestand op te slaan als een drukklaar PDF (PDFX1a(2001)) met kleurprofiel ISO Coated v2 300% (ECI).
 • Transparanties en verlooptinten in het drukwerk raden wij af. Wil je toch transparanties of verlooptinten gebruiken, dan raden we je aan om deze van te voren te rasteren of af te vlakken.

Tip: Gebruik bij het maken van je ontwerp onze werktekening en joboption met kleurprofiel. De aanleverspecificaties zijn hier al voor je ingesteld.

Kom je er niet helemaal uit? Bekijk onze uitlegpagina of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag.

STAP 2: KIES DE oriëntatie

Staand

Liggend

STAP 3: KIES JE VOUWSLAG

Kalender A5 Liggend

Kalender A6 Staand

STAP 4: KIES DE BEDRUKKING

FAVORIET
Eenzijdig in Full Color (FC/0)

STAP 5: KIES HET Materiaal

Favoriet

STAP 6: KIES HET MATERIAALGEWICHT

STAP 7: Lamineren

STAP 8: KIES DE OPLAGE

Staat jouw keuze er niet bij? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan!

OFFERTE
OFFERTE

Goed om te weten

 • Gratis en blanco bezorgd
 • Next day-levering mogelijk
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Moderne drukkerij

ONZE BETAALMETHODES

En onze trouwe klanten kunnen op rekening bestellen