Enveloppen bedrukken | klein formaat

Enveloppen bedrukken? Kies voor een envelop met venster links of rechts of zonder venster. Daarnaast kun je kiezen voor een envelop met striplock of gomrand. Spoed? Met een superspoedlevering heb je je enveloppen binnen 1-2 werkdagen in huis.

 

Voordelen

 • Full color-bedrukking
 • Spoedlevering mogelijk
 • Gratis bezorgd in Nederland en België

Enveloppen bedrukken | klein formaat
Enveloppen bedrukken | klein formaat
Enveloppen bedrukken | klein formaat

Als je je klanten via de post informeert is de envelop het eerste dat ze te zien krijgen! Zorg dat die eerste indruk helemaal klopt, en laat enveloppen bedrukken, waarop jouw bedrijf al straalt!

In ons assortiment hebben we daarom een goede sortering enveloppen; je hebt hierbij de keuze uit standaard witte enveloppen, de grotere formaten of gekleurde enveloppen. Je zorgt hiermee niet alleen dat je zakelijk drukwerk netjes aankomt, maar het is ook een uitgelezen gelegenheid voor jouw bedrijf om op te vallen. Laat ook je enveloppen bedrukken met je logo of boodschap, geheel in je eigen huisstijl. 

 

Enveloppen laten drukken

Wil je enveloppen laten bedrukken, dan kun je kiezen voor enveloppen in allerlei praktische formaten, van het royale C4 envelop tot het bescheiden EA5/6-formaat. Bestaat jouw zending uit een één of enkele velletjes A4? Dan vouw je die tweemaal in de breedte en past het prima in een EA5/6-formaat envelop. Met meerdere A4-tjes kun je beter uit de voeten met EA5 of C5. Wil je je zending ongevouwen versturen? Dan kies je voor de grote formaten EA4 of C4.

Denk ook goed na over de sluiting!

 • Gomrand: Als je zendingen machinaal gaat laten verwerken ben je aangewezen op onze enveloppen met gomrand. Bij een gomrand sluiting maak je de strip vochtig met bijvoorbeeld een beetje water waardoor de envelop kan sluiten.
 • Striplock: Bij handmatige verwerking is striplock dan weer net iets handiger. Bij een striplock zit er een plaklaag onder de beschermstrip, waarmee je de envelop kunt sluiten als je de beschermstrip eraf haalt.

Als je op zoek bent naar enveloppen met venster dan ben je bij ons ook aan het juiste adres: kies voor venster links of venster rechts! Uiteraard bieden wij ook de optie om enveloppen te laten drukken zonder venster.

 

Bedrukte enveloppen bestellen

Bedrukte enveloppen zijn bij ons te bestellen vanaf 25 stuks digitaal, en 500 stuks offset. Afhankelijk van de specificaties heb je je enveloppen binnen 3 tot 5 werkdagen in huis. Al onze levertijden hebben gratis verzending.

Ook aflopend drukwerk is geen probleem; houd er wel rekening mee dat de envelop aan één van de zijden niet afloopt: bij het drukken moet de pers gebruik kunnen maken van dit ‘grijperwit’. Heb je nog vragen of ben je op zoek naar bijvoorbeeld onbedrukte enveloppen om je post in te versturen? Neem dan contact op met onze klantenservice via 085 210 4000 of klantenservice@drukwerkmax.nl, of vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij helpen je graag.

TIP: Ben je bezig met het samenstellen van je huisstijldrukwerk? Laat dan naast enveloppen drukken ook je briefpapier drukken en je visitekaartjes. Op zoek naar onbedrukte gekleurde enveloppen? Kijk dan eens bij onze onze Gekleurde enveloppen.

Enveloppen bedrukken | klein formaat

Enveloppen Kleinformaat zijn verkrijgbaar in 3 verschillende formaten, met of zonder venster. Kies voor een handige plakstrip of gomrand. Om je enveloppen te kunnen produceren, is het belangrijk dat je bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties. Deze hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet.

 • Controleer of je bestand is opgemaakt op het juiste formaat.
 • Zet de teksten in je ontwerp altijd om naar contouren.
 • Full color bestanden moeten worden opgemaakt in kleursysteem CMYK.
 • Je bestand maak je op met 3 mm afloop en snijtekens. Wanneer je je ontwerp laat doorlopen in de afloop zorg je ervoor dat er geen witte lijnen zichtbaar zijn na het snijden. Om er zeker van te zijn dat er geen teksten of beelden van je ontwerp wegvallen, adviseren wij ook een veiligheidsafstand van 8 mm aan de zijranden en 11 mm aan de bovenrand.
 • Zorg ervoor dat de inktdekking in je ontwerp niet hoger is dan 300% (dit kan je controleren door de percentages cyaan, magenta, yellow en key bij elkaar op te tellen).
 • Zorg dat de afbeeldingen die je gebruikt een minimale resolutie hebben van 300 DPI.
 • Als je lijnen en strepen in je ontwerp hebt, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,25 pt. Zijn je lijnen diapositief, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,5 pt.
 • Wij raden je aan om bestanden op te maken in Adobe InDesign, Adobe Illustrator of Adobe Photoshop en je bestand op te slaan als een drukklaar PDF (PDFX1a(2001)) met kleurprofiel ISO Coated v2 300% (ECI).
 • Transparanties en verlooptinten in het drukwerk raden wij af. Wil je toch transparanties of verlooptinten gebruiken, dan raden we je aan om deze van te voren te rasteren of af te vlakken.

Tip: Gebruik bij het maken van je ontwerp onze werktekening en joboption met kleurprofiel. De aanleverspecificaties zijn hier al voor je ingesteld.

Kom je er niet helemaal uit? Bekijk onze uitlegpagina of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag.

STAP 2: KIES DE BEDRUKKING

Eenzijdig in 1 PMS kleur (1/0)

Eenzijdig in 2 PMS kleuren (2/0)

Eenzijdig in 3 PMS kleuren (3/0)

Eenzijdig in Full Color (FC/0)

STAP 3: KIES HET Materiaal

STAP 4: KIES HET MATERIAALGEWICHT

STAP 5: Sluiting Envelop

STAP 6: Vensterstand

STAP 7: KIES DE OPLAGE

Staat jouw keuze er niet bij? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan!

OFFERTE
OFFERTE

Goed om te weten

 • Gratis en blanco bezorgd
 • Next day-levering mogelijk
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Persoonlijke service

ONZE BETAALMETHODES

En onze trouwe klanten kunnen op rekening bestellen