Voordelen van MAX

Echte kleuren, kwaliteit en een vriendelijke service. Hiermee realiseren we elke dag weer bijzondere contacten en ervaringen. Dagelijks vragen we onze klanten om hun echte kleuren te laten zien. Wij krijgen er vervolgens energie van om hetzelfde te doen.

 • Klanten geven ons een 9,0 op Trustpilot
  DrukwerkMAX is een e-commerce organisatie, met een focus op klantvriendelijkheid. Om de klanttevredenheid te verbeteren werken wij samen met de onafhankelijke review site Trustpilot om reviews te verzamelen. Lees hier wat onze klanten van ons vinden.
 • Gratis en blanco bezorgd
  Bij DrukwerkMAX verzenden we altijd gratis en (naar keuze) blanco naar één adres in Nederland of België. Het drukwerk wordt zorgvuldig verpakt in dubbelwandige kartonnen dozen, waardoor het goed beschermd op transport gaat. Onze logistieke partner zorgt er vervolgens voor dat het netjes bij jou wordt afgeleverd. 
 • Same day-levering mogelijk
  Soms komt de deadline net iets sneller dan verwacht of is een snelle levering nodig. Omdat we bij DrukwerkMAX 24-uur per dag drukken, kunnen we jouw drukwerk snel bij je afeveren. Met de same day-levering kun je bepaalde producten zelfs dezelfde dag al in huis hebben. 

 • 100% tevredenheidsgarantie
  Voor ons is niets belangrijker dan het eindresultaat. Wij begrijpen hoe belangrijk goed drukwerk voor jou is. Je ontvangt de juiste kleuren en wij komen onze afspraken na. Met vakmanschap en passie bijzondere contacten realiseren en altijd dat extra stapje zetten voor 100% tevredenheid, daar krijgen wij energie van.

 • Moderne drukkerij met vakmensen
  DrukwerkMAX is een moderne drukkerij waar 24-uur per dag drukwerk wordt gemaakt door onze eigen vakmensen. Zo hebben wij het hele drukproces in eigen hand en is ons drukwerk tot in de puntjes verzorgd. Eenvoudig bestellen en professionele service maken het drukproces vervolgens compleet.