Verzenddozen Xs Bedrukken

Heb je een eigen webshop? Laat dan je verzenddozen bedrukken in je eigen huisstijl! Deze golfkartonnen dozen kunnen worden besteld in 6 verschillende formaten. De postdozen hebben twee plakstrips en een scheurstrip, waardoor de kartonnen dozen ook kunnen worden gebruikt als retourdoos!

 

Voordelen

 • Al vanaf 50 stuks
 • Verkrijgbaar in 6 formaten
 • Voorzien van plakstrip en scheurstrip

Passen jouw zendingen door de brievenbus? Bekijk dan onze bedrukte brievenbusdozen.

Verzenddozen Xs Bedrukken
Verzenddozen Xs Bedrukken
Verzenddozen Xs Bedrukken

Dé aanrader voor iedere eigenaar van een webshop: verzenddozen met bedrukking. Je scoort daarmee tweemaal: je zorgt ervoor dat je eigen logo of boodschap tijdens de verzending zichtbaar is zodat je aan je naamsbekendheid werkt; daarnaast weten je klanten precies wanneer hun online bestelling is afgeleverd. Op die manier zorg je iedere keer opnieuw voor een professionele uitstraling van je bedrijf. Geef je business een boost met onze bedrukte verzenddozen!

 

Postdoos bedrukken

Wil je een postdoos bedrukken dan kan dat in diverse formaten, van “lekker klein” (18 x 14 x 5 cm) tot “flink groot” (44 x 29  x 15 cm); jouw ideale formaat zit er dus zeker bij! Deze fraaie golfkartonnen dozen zijn voorzien van een handige scheurstrip zodat je klanten hun zendingen op een comfortabele manier kunnen openen. Aan beide zijden van deze strip bevindt zich een plakstrip; de ene is bedoeld voor het afsluiten van de doos voorafgaand aan verzending, de tweede maakt de doos geschikt voor een eventuele retourzending. Met zulke details straal je naar je klant uit dat jouw bedrijf staat voor gemak en een uitstekende dienstverlening.

 

Kartonnen dozen laten bedrukken

Onze kartonnen dozen zijn gemaakt van licht en stevig E-golfkarton (1,5 mm dik); ze zijn eenvoudig te vouwen en bij ons al te bestellen vanaf 50 stuks. De binnenkant van de onbedrukte binnenzijde is egaal wit; op de buitenkant kun je helemaal los gaan met je creativiteit en wordt je ontwerp full color op de doos bedrukt. De bedrukte dozen hebben een standaardlevertijd van 5 tot 10 werkdagen.

Passen jouw zendingen door de brievenbus? Kies dan voor onze bedrukte brievenbusdozen! Ben je opzoek naar dozen op maat of gepersonaliseerde kartonnen dozen? Neem dan contact op met onze Klantenservice via 085 210 4000 of klantenservice@drukwerkmax.nl zodat we je kunnen helpen of vraag een offerte op maat aan. Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling? Laat het ons weten. Wij helpen je graag!

Verzenddozen Xs Bedrukken

Om je verzenddozen te kunnen produceren, is het belangrijk dat je bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties. Deze hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet.

 • Maak gebruik van het template, dat je hier kunt vinden.
 • Zet de teksten in je ontwerp altijd om naar contouren.
 • Full color bestanden moeten worden opgemaakt in kleursysteem CMYK.
 • Om er zeker van te zijn dat er geen teksten of beelden van je ontwerp wegvallen, adviseren wij een veiligheidsafstand van 5 mm rondom.
 • Zorg ervoor dat de inktdekking in je ontwerp niet hoger is dan 300% (dit kan je controleren door de percentages cyaan, magenta, yellow en key bij elkaar op te tellen).
 • Zorg dat de afbeeldingen die je gebruikt een minimale resolutie hebben van 300 DPI.
 • Als je lijnen en strepen in je ontwerp hebt, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,25 pt. Zijn je lijnen diapositief, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,5 pt.
 • Wij raden je aan om bestanden op te maken in Adobe InDesign, Adobe Illustrator of Adobe Photoshop en je bestand op te slaan als een drukklaar PDF (PDFX1a(2001)) met kleurprofiel ISO Coated v2 300% (ECI).
 • Transparanties en verlooptinten in het drukwerk raden wij af. Wil je toch transparanties of verlooptinten gebruiken, dan raden we je aan om deze van te voren te rasteren of af te vlakken.

Kom je er niet helemaal uit? Bekijk onze uitlegpagina of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag.

Goed om te weten

 • Gratis en blanco bezorgd
 • Same day-levering mogelijk
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Moderne drukkerij

ONZE BETAALMETHODES

En onze trouwe klanten kunnen op rekening bestellen