Dozen - Brievenbusdoos bedrukken

Met een bedrukte brievenbusdoos zorg je ervoor dat je logo ook tijdens de verzending zichtbaar is! Deze witte e-golfkartonnen dozen zijn verkrijgbaar in 2 formaten. Zijn jouw zendingen te groot voor de brievenbus? Bekijk dan onze bedrukte verzenddozen.

Voordelen

 • Al vanaf 50 stuks
 • Geprint op fraai wit e-golfkarton
 • Gemaakt van stevig E-golfkarton

 

Werktekening

Werk je met Adobe InDesign? Download hier alvast de werktekening!

De opgegeven afmetingen zijn bij benadering; door de opdikking van het karton kunnen kleine verschillen ontstaan.

Dozen - Brievenbusdoos bedrukken
Dozen - Brievenbusdoos bedrukken
Dozen - Brievenbusdoos bedrukken

Dé aanrader voor iedere eigenaar van een webshop: brievenbusdozen met bedrukking. Je scoort daarmee tweemaal: je zorgt ervoor dat je logo of boodschap tijdens de verzending zichtbaar is zodat je aan je naamsbekendheid werkt; daarnaast weten je klanten precies wanneer hun bestelling is afgeleverd. Op die manier zorg je iedere keer opnieuw voor een professionele uitstraling van je bedrijf. Geef je business een boost met onze bedrukte brievenbusdozen!

 

Brievenbusdoos bedrukken

Onze bedrukte brievenbusdozen zijn eigenlijk het kleine broertje van onze verzenddozen; als je zendingen klein genoeg zijn om door een brievenbus te passen, dan zit je helemaal goed met deze verpakkingen! Deze dozen zijn prima geschikt voor het verzenden van bijvoorbeeld een mooie productcatalogus, een boek; en wat denk je van een paar leuke oorhangers of een bedrukt t-shirt? Legio mogelijkheden zijn er te verzinnen! De dozen zijn verkrijgbaar in twee formaten: “A5” (24 x 16 x 2,5 cm) en “A4” (36,5 x 25,5 x 2,5 cm) en worden full color bedrukt.

 

Bedrukte doosjes

Onze brievenbusdozen zijn gemaakt van licht en stevig E-golfkarton (1,5 mm dik); ze zijn eenvoudig te vouwen en bij ons al te bestellen vanaf 50 stuks. Zowel de binnen- als de buitenzijde is wit. De brievenbusdozen hebben een levertijd van 8 werkdagen.

 

Zijn je zendingen te groot om door de brievenbus te passen? Kies dan voor onze bedrukte verzenddozen! Ben je op zoek naar een bedrukte doos op maat? Neem dan contact op met onze klantenservice via 085 210 4000 of klantenservice@drukwerkmax.nl of vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Dozen - Brievenbusdoos bedrukken

Om je brievenbusdozen te kunnen bedrukken, is het belangrijk dat je bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties. Deze hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet.

 • Zet de teksten in je ontwerp altijd om naar contouren.
 • Lever jouw bestand aan zonder de stansmestekening.
 • Full color bestanden moeten worden opgemaakt in kleursysteem CMYK.
 • Om er zeker van te zijn dat er geen teksten of beelden van je ontwerp wegvallen, adviseren wij een veiligheidsafstand van 5 mm rondom.
 • Zorg ervoor dat de inktdekking in je ontwerp niet hoger is dan 300% (dit kan je controleren door de percentages cyaan, magenta, yellow en key bij elkaar op te tellen).
 • Zorg dat de afbeeldingen die je gebruikt een minimale resolutie hebben van 300 DPI.
 • Als je lijnen en strepen in je ontwerp hebt, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,25 pt. Zijn je lijnen diapositief, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,5 pt.
 • Wij raden je aan om bestanden op te maken in Adobe InDesign, Adobe Illustrator of Adobe Photoshop en je bestand op te slaan als een drukklaar PDF (PDFX1a(2001)) met kleurprofiel ISO Coated v2 300% (ECI).
 • Transparanties en verlooptinten in het drukwerk raden wij af. Wil je toch transparanties of verlooptinten gebruiken, dan raden we je aan om deze van te voren te rasteren of af te vlakken.

Kom je er niet helemaal uit? Bekijk onze uitlegpagina of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag.

STAP 2: KIES DE OPLAGE

STAP 3: Controleerdddd en bestel

Staat jouw keuze er niet bij? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan!

OFFERTE
OFFERTE

Goed om te weten

 • Gratis en blanco bezorgd
 • Next day-levering mogelijk
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Persoonlijke service

ONZE BETAALMETHODES

En onze trouwe klanten kunnen op rekening bestellen