Bedrukte Brievenbusdoos A5

Met een bedrukte brievenbusdoos zorg je ervoor dat je logo ook tijdens de verzending zichtbaar is! Deze golfkartonnen dozen zijn verkrijgbaar in 2 formaten. De doosjes zijn voorzien van twee plakstrips en een scheurstrip, waardoor de brievenbusdoos ook kan worden gebruikt als retourdoos! Zijn jouw zendingen te groot voor de brievenbus? Bekijk dan onze bedrukte verzenddozen.

Voordelen

 • Al vanaf 50 stuks
 • Voorzien van plakstrip en scheurstrip
 • Geschikt voor retourzendingen

Bedrukte Brievenbusdoos A5
Bedrukte Brievenbusdoos A5
Bedrukte Brievenbusdoos A5

Dé aanrader voor iedere eigenaar van een webshop: brievenbusdozen met bedrukking. Je scoort daarmee tweemaal: je zorgt ervoor dat je logo of boodschap tijdens de verzending zichtbaar is zodat je aan je naamsbekendheid werkt; daarnaast weten je klanten precies wanneer hun bestelling is afgeleverd. Op die manier zorg je iedere keer opnieuw voor een professionele uitstraling van je bedrijf. Geef je business een boost met onze bedrukte brievenbusdozen!

 

Brievenbusdoos bedrukken

Onze bedrukte brievenbusdozen zijn eigenlijk het kleine broertje van onze verzenddozen; als je zendingen klein genoeg zijn om door een brievenbus te passen, dan zit je helemaal goed met deze verpakkingen! Deze dozen zijn prima geschikt voor het verzenden van bijvoorbeeld een mooie productcatalogus, een boek; en wat denk je van een paar leuke oorhangers of een bedrukt t-shirt? Legio mogelijkheden zijn er te verzinnen! De dozen zijn verkrijgbaar in twee formaten: “A5” (25 x 16,5 x 3 cm) en “A4” (35 x 25,8 x 3 cm) en worden full color bedrukt.

 

Onze fraaie dozen zijn voorzien van een handige scheurstrip zodat je klanten hun zendingen op een comfortabele manier kunnen openen. Aan beide zijden van deze strip bevindt zich een plakstrip; de ene is bedoeld voor het afsluiten van de doos voorafgaand aan verzending, de tweede maakt de doos geschikt voor een eventuele retourzending. Met zulke details straal je naar je klant uit dat jouw bedrijf staat voor gemak en een uitstekende dienstverlening.

 

Bedrukte doosjes

Onze brievenbusdozen zijn gemaakt van licht en stevig E-golfkarton (1,5 mm dik); ze zijn eenvoudig te vouwen en bij ons al te bestellen vanaf 50 stuks. De onbedrukte binnenzijde is egaal bruin van kleur; op de buitenkant kun je helemaal los gaan met je creativiteit. De brievenbusdozen hebben een levertijd tussen de 5 en 10 dagen.

 

Zijn je zendingen te groot om door de brievenbus te passen? Kies dan voor onze bedrukte verzenddozen! Ben je opzoek naar een witte doos met witte binnenkant of een bedrukte doos op maat? Neem dan contact op met onze klantenservice via 085 210 4000 of klantenservice@drukwerkmax.nl of vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Bedrukte Brievenbusdoos A5

Om je verzenddozen te kunnen produceren, is het belangrijk dat je bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties. Deze hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet.

 • Zet de teksten in je ontwerp altijd om naar contouren.
 • Full color bestanden moeten worden opgemaakt in kleursysteem CMYK.
 • Om er zeker van te zijn dat er geen teksten of beelden van je ontwerp wegvallen, adviseren wij een veiligheidsafstand van 5 mm rondom de buitenste stanslijn.
 • Zorg ervoor dat de inktdekking in je ontwerp niet hoger is dan 300% (dit kan je controleren door de percentages cyaan, magenta, yellow en key bij elkaar op te tellen).
 • Zorg dat de afbeeldingen die je gebruikt een minimale resolutie hebben van 300 DPI.
 • Als je lijnen en strepen in je ontwerp hebt, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,25 pt. Zijn je lijnen diapositief, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,5 pt.
 • Wij raden je aan om bestanden op te maken in Adobe InDesign, Adobe Illustrator of Adobe Photoshop en je bestand op te slaan als een drukklaar PDF (PDFX1a(2001)) met kleurprofiel ISO Coated v2 300% (ECI).
 • Transparanties en verlooptinten in het drukwerk raden wij af. Wil je toch transparanties of verlooptinten gebruiken, dan raden we je aan om deze van te voren te rasteren of af te vlakken.

Kom je er niet helemaal uit? Bekijk onze uitlegpagina of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag.

STAP 2: KIES DE OPLAGE

STAP 3: Controleerdddd en bestel

Staat jouw keuze er niet bij? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan!

OFFERTE
OFFERTE

Goed om te weten

 • Gratis en blanco bezorgd
 • Same day-levering mogelijk
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Moderne drukkerij

ONZE BETAALMETHODES

En onze trouwe klanten kunnen op rekening bestellen