Korting op drukwerk!

Veel van onze klanten bestellen bij DrukwerkMAX vaker dan één keer. Vanwege ons drukvolume kunnen wij goedkoper inkopen en produceren. Hoe meer we samen produceren, hoe lager de prijs die we kunnen aanbieden. Onze klanten hebben hier een belangrijke rol in en die belonen wij daarom graag! Bestel je drukwerk voor je eigen klant of voor jezelf? Bij DrukwerkMAX bouw je altijd bij elke bestelling een tegoed op in de vorm van spaarpunten. Dit tegoed kun je bij een volgende order inzetten als extra korting op je bestelling.

Spaar voor gratis drukwerk!

Wanneer je via de website een bestelling bij ons plaatst, ontvang je over het totaalbedrag van je order DrukwerkMAX-spaarpunten. Dit is altijd over het orderbedrag inclusief BTW. Bijvoorbeeld: heb je een order van €100,- dan ontvang je 100 DrukwerkMAX-spaarpunten. 1 DrukwerkMAX-spaarpunt heeft een waarde van €0,01.

Je gespaarde punten kun je bij het plaatsen van een volgende bestelling inzetten in stap 3 van het bestelproces. Je mag zelf bepalen hoeveel punten je voor een bestelling wilt gebruiken als extra korting. Vul het aantal punten handmatig in of gebruik de schuifbalk om het aantal punten te bepalen. Heb je genoeg punten, dan kun je je drukwerk zelfs gratis krijgen! In ‘Mijn account’ kun je bij ‘Mijn profiel’ zien wat het saldo is van je spaarpunten. Onder het kopje ‘Spaarpunten’ kun je specifiek zien hoeveel punten je per order hebt gespaard en hoeveel punten je per order hebt ingezet.

Let op: om mee te kunnen doen met het spaarprogramma heb je een DrukwerkMAX-account nodig. Klik hier om een account aan te maken. Vergeet ook niet in te loggen wanneer je je bestelling plaatst!

Heb je nog vragen over het spaarprogramma van DrukwerkMAX? Neem dan contact met ons op via 085 -210 4000 of via klantenservice@drukwerkmax.nl. Je kunt ook altijd even kijken op onze pagina veel gestelde vragen!

Bekijk hier alle voorwaarden van het spaarprogramma.