Bezoek ons op Sign & Print Expo!

Van dinsdag 26 maart t/m donderdag 28 maart staat DrukwerkMAX op de Sign & Print Expo in Evenementenhal Gorinchem! De Sign en Print Expo is de beurs waar je alles vindt over de nieuwste technologieën en trends op het gebied van sign en print.

Sign en Print Expo

Op de Sign & Print Expo komen twee belangrijke evenementen samen: De Vakbeurs Sign en de Grafische Vakbeurs. Met maar liefst 200 exposanten is dit dé vakbeurs waar toekomstige innovaties en trends op het gebied van visuele communicatie worden gepresenteerd. 

Dit jaar is het thema street art, waarbij het gaat om kunst met een boodschap. Twee belangrijke elementen zijn daarbij originaliteit en uitdrukkingskracht. Bij succesvolle visuele communicatie draait het om het uitdragen van een herkenbare boodschap en wordt de aandacht nog eens extra getrokken wanneer een uiting origineel en opvallend is. Al om al een uitstekende gelegenheid om je echte kleuren te laten zien!

Kom je ook een bakkie met ons doen?

Ben je van plan om naar de Sign & Print Expo te komen? Breng dan ook een bezoek aan ons team! Op stand J-108 staan we met een heerlijk (én bijzonder) kopje koffie klaar om je echte kleuren te laten zien!

Heb je nog geen toegangskaart? Registreer je dan meteen en ontvang een gratis toegangskaartje! Meer informatie over de beurs vind je hier!

Tot dan!

Met vriendelijke groet,
Het DrukwerkMAX-team