Strandbal bedrukken

Laat strandballen bedrukken met jouw logo en zet niet alleen je relaties in het zonnetje, maar ook jezelf! Onze strandballen zijn in diverse zomerse kleuren verkrijgbaar en al te bestellen vanaf 100 stuks!

 

Voordelen

 • Keuze uit 7 zomerse kleuren
 • Verkrijgbaar in 2 verschillende maten
 • Bedrukking op meerdere vlakken

Strandbal bedrukken
Strandbal bedrukken
Strandbal bedrukken

Laat een strandbal bedrukken en je zet niet alleen je relaties in het zonnetje, maar ook jezelf! Het woord strandbal zegt het helemaal: een bal voor op het strand. Een strandbal staat voor een plezierig, zomers gevoel. De perfecte plek voor een logo of boodschap, dus! Een leuk relatiegeschenk dat iedereen wel weet te waarderen!

 

Strandbal met logo

Onze strandbal met logo zijn leverbaar in 7 verschillende kleuren, in drie verschillende formaten. De kleinste opblaasbare bal heeft een doorsnede van 27cm. De middelgrote strandbal heeft een diameter van 35cm en de grote strandballen hebben een diameter van 40cm. Je kunt bij de bedrukking kiezen voor 1, 2 of 3 segmenten, waarbij je bedrukking in één kleur wordt uitgevoerd. We bedrukken altijd de witte panelen van de bal, behalve als een ontwerp in wit wordt aangeleverd: dan bedrukken we de gekleurde panelen. Uiteraard sturen we je vooraf een proefversie waarop we graag je akkoord ontvangen. Mocht je een specifieke wens hebben, dan kun je dit aangeven in het opmerkingenveld, bij het plaatsen van je bestelling.

 

Bedrukte strandbal

Onze vrolijke bedrukte strandballen zijn al te bestellen vanaf 100 exemplaren en hebben een levertijd van 10 werkdagen, na akkoord van je proefdruk. Nog meer zomerse sferen? Kijk bij onze zomerse relatiegeschenken, waar je bijvoorbeeld hele stoere zonnebrillen tegenkomt, vrolijke drinkflessen of kleurrijke frisbees. Laat die zomer maar komen!

Let op: de daadwerkelijke kleur kan afwijken van de getoonde afbeeldingen.

Strandbal bedrukken

Een bedrukte strandbal is de leukste en vrolijkste relatiegeschenk voor je relatie! Om je strandballen te kunnen bedrukken, is het belangrijk dat je bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties. Deze hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet.

 • Controleer of je bestand is opgemaakt op het juiste formaat.
 • Zet de teksten in je ontwerp altijd om naar contouren.
 • Je bestand/logo moet worden opgemaakt in kleursysteem CMYK.
 • Afloop en veiligheidsmarge zijn niet nodig.
 • Wij raden je aan om een minimale lettergrootte aan te houden van 6 pt.
 • Wij raden je aan om je bestand op te maken in Adobe Illustrator en je bestand op te slaan als een Adobe PDF (Illustrator Default). Dit PDF bestand kun je uploaden bij het plaatsen van je bestelling.

Tip: Gebruik bij het maken van je ontwerp onze werktekening.

Mocht het maken van een PDF niet lukken, stuur dan je vector bestand op het juiste formaat naar klantenservice@drukwerkmax.nl o.v.v. je ordernummer.

Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice via 085 210 4000 of klantenservice@drukwerkmax.nl. Wij helpen je graag.

Goed om te weten

 • Gratis en blanco bezorgd
 • Same day-levering mogelijk
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Moderne drukkerij

ONZE BETAALMETHODES

En onze trouwe klanten kunnen op rekening bestellen