Shopper draagtas bedrukken

Laat ook shoppers bedrukken met jouw logo of boodschap! Kies voor een bedrukking op de voorkant of op beiden kanten. De boodschappentassen zijn al vanaf 50 stuks te bestellen en worden binnen maximaal 9 werkdagen gratis bij je geleverd!

 

Voordelen

 • Verkrijgbaar in 9 kleuren
 • Inclusief inzetstuk
 • Ideaal als relatiegeschenk

Op zoek naar een kleinere katoenen tas? Kijk dan bij onze draagtassen.

Shopper draagtas bedrukken
Shopper draagtas bedrukken
Shopper draagtas bedrukken
Shopper draagtas bedrukken
Shopper draagtas bedrukken

Extra opvallen tijdens een beurs? Laat dan een katoenen shopper tas bedrukken met jouw logo! Deze tassen zijn ideaal om weg te geven als luxe relatiegeschenk! Door de inhoud en grootte van de tas zal jouw shopper met logo zeker opvallen + het is superhandig! Heb je een eigen kledingzaak? Dan zijn deze tassen ook ideaal om mee te geven aan klanten die een grote aankoop bij je hebben gedaan; een beetje gratis reclame is tenslotte altijd mooi meegenomen!

 

Shoppers bedrukken

Kies uit een van onze 9 kleuren en laat deze shoppers bedrukken met jouw logo. Je kunt er voor kiezen om alleen de voorkant te laten bedrukken of om beiden kanten te laten bedrukken. De tassen kunnen met 1 PMS kleur worden bedrukt. Lever je logo, bedrijfsnaam of afbeelding aan binnen het formaat van 280 x 280mm en op de positie zoals jij hem wilt hebben. Wij zorgen er vervolgens voor dat jouw logo er perfect op komt te staan!

De big shopper is gemaakt van stevig kwaliteit katoen (220 g/m2) en hebben een afmeting van 38 x 41 x 8,5cm (lxbxh). Deze bedrukte big shoppers hebben een draaghoogte van 31cm waardoor deze naast in de hand ook gemakkelijk op de schouder is te dragen. De katoenen boodschappentassen zijn verder voorzien van een inzetstuk en een open hoofdvak.

 

Boodschappentas met logo

Wil je ook een bedrukte boodschappentas met logo bedrukken? Dan kan dat al vanaf 50 stuks! Je ontvangt van ons altijd eerst een digitale drukproef die je kunt goedkeuren. De shoppers hebben een standaardlevertijd van 5 tot 7 werkdagen en worden altijd gratis bij je bezorgd! Ben je op zoek naar kleinere tassen? Kijk dan eens bij onze draagtassen of rugzakken! Ben je van plan om deze tassen te vullen met relatiegeschenken, zoals pennen of notitieboekjes? Bekijk dan al onze relatiegeschenken op onze website en laat je inspireren!

Wil je een boodschappentas bedrukken, maar wil je daar eerst nog meer informatie over hebben? Neem dan contact op met onze klantenservice via 085 210 4000 of stuur een email naar klantenservice@drukwerkmax.nl. Wij helpen je graag!

Let op: de daadwerkelijke kleur kan afwijken van de getoonde afbeeldingen.

Shopper draagtas bedrukken

Om je shoppers te kunnen bedrukken, is het belangrijk dat je logo, afbeelding of tekst voldoet aan onze aanleverspecificaties. Deze hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet.

 • Controleer of je bestand is opgemaakt op het juiste formaat en of deze op de gewenste positie staat
 • Zet de teksten in je ontwerp altijd om naar contouren
 • Zorg dat je bestand uit 1 PMS kleur bestaat
 • Afloop en veiligheidsmarge zijn niet nodig
 • Wij raden je aan om een minimale lettergrootte aan te houden van 6 pt
 • Maak je bestand op in Adobe Illustrator en sla dit bestand op als een Adobe PDF (Illustrator Default). Dit PDF bestand kun je uploaden bij het plaatsen van je bestelling. Let op: wij kunnen geen notitieboeken bedrukken met een png, jpg of jpeg bestand!

Tip: Gebruik bij het maken van je ontwerp onze werktekening.

Mocht het maken van een PDF niet lukken, stuur dan je vector bestand op het juiste formaat naar klantenservice@drukwerkmax.nl o.v.v. je ordernummer. 

Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag.

Goed om te weten

 • Gratis en blanco bezorgd
 • Same day-levering mogelijk
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Moderne drukkerij

ONZE BETAALMETHODES

En onze trouwe klanten kunnen op rekening bestellen