Pennen bedrukken

Bedrukte pennen zijn het perfecte relatiegeschenk! Deze goedkope pennen zijn verkrijgbaar in 10 mooie kleuren en kunnen met 1 kleur opdruk worden bedrukt met jouw logo, url of boodschap! 

 

Voordelen

 • Al vanaf 500 stuks
 • Verkrijgbaar in 10 kleuren
 • Gratis bezorgd in Nederland en België

Pennen bedrukken
Pennen bedrukken
Pennen bedrukken

Pennen bedrukken om weg te geven als een relatiegeschenk? Dat kan! Je zou het bijna vergeten, maar stiekem gebruik je een pen nog best veel; voor een korte herinnering op een memo of een paar snelle aantekeningen in je notitieboekje … of een ansichtkaart aan je tante in Tahiti! Onze pennen hebben een kleurige en chique uitstraling waarop jouw boodschap prima tot zijn recht zal komen. Deze voordelige pennen zijn dus ideaal als promotie voor jouw bedrijf en daarmee leuk om weg te geven als een relatiegeschenk op een beurs en evenement, open dagen of gewoon zomaar!

 

Bedrukte pennen

Onze bedrukte pennen met logo zijn in 10 verschillende kleuren te bestellen, waar je je eigen logo, url of boodschap met 1 opdruk in full colour kunt laten drukken. De kunststof pennen hebben een prettig in de hand liggend formaat met een “soft touch”, die nogal lekker schrijft! Grip en schacht hebben dezelfde kleur; alle andere elementen hebben een chroom-uitstraling. De pennen met opdruk zijn voorzien van het vertrouwde klikmechanisme, schrijven blauw of zwart (afhankelijk van de voorraad) en hebben een lengte van 14cm.

 

Pen bestellen met logo

Wil je ook pennen laten bedrukken met logo, dan kan dat al vanaf 500 stuks. Binnen 7 werkdagen heb je de pennen met logo al in huis! Een bedrukte pen is het perfecte relatiegeschenk, dus zorg ervoor dat je de jouwe snel in huis haalt. Wil je eco pennen of juist luxe pennen bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice via 085 210 4000 of klantenservice@drukwerkmax.nl of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Onze medewerkers helpen je graag!

Kijk ook eens bij onze andere relatiegeschenken, bijvoorbeeld onze zomerse zonnebrillen of kleurige drinkflesjes, of maak meteen je relatiegeschenk compleet met een notitieboek of memoblok.

Pennen bedrukken

Pennen zijn ideaal om weg te als een relatiegeschenk. Om je pennen te kunnen bedrukken, is het belangrijk dat je bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties. Deze hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet.

 • Controleer of je bestand is opgemaakt op het juiste formaat.
 • Zet de teksten in je ontwerp altijd om naar contouren.
 • Je bestand/logo moet worden opgemaakt in 1 PMS-kleur.
 • Afloop en veiligheidsmarge zijn niet nodig.
 • Wij raden je aan om een minimale lettergrootte aan te houden van 6 pt.
 • Maak je bestand op in Adobe Illustrator en sla dit bestand op als een Adobe PDF (Illustrator Default). Dit PDF bestand kun je uploaden bij het plaatsen van je bestelling. Let op: wij kunnen geen pennen bedrukken met een png, jpg of jpeg bestand!

Tip: Gebruik bij het maken van je ontwerp onze werktekening.

Mocht het maken van een PDF niet lukken, stuur dan je vector bestand op het juiste formaat naar klantenservice@drukwerkmax.nl o.v.v. je ordernummer. 

Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag.

Goed om te weten

 • Gratis en blanco bezorgd
 • Same day-levering mogelijk
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Moderne drukkerij

ONZE BETAALMETHODES

En onze trouwe klanten kunnen op rekening bestellen