Drinkfles bedrukken

Je ziet ze steeds vaker voorbijkomen, opvallende gekleurde drinkflessen! De waterflesjes bedrukt met jouw logo zijn ideaal als relatiegeschenk of promotiemiddel. Zo kan ook jij een blijvende indruk achterlaten op kantoor of in de sportschool!

 

Voordelen

 • Al vanaf 50 stuks
 • Verkrijgbaar in diverse kleuren
 • Gratis bezorgd in Nederland en België

Drinkfles bedrukken
Drinkfles bedrukken
Drinkfles bedrukken

Je ziet ze steeds meer in het straatbeeld, zeker in de zomer: opvallende drinkflessen met een vrolijk gekleurde dop, vaak ook bedrukt met eigen logo. Je ziet ze overal: op het bureau van je collega of in het zijvakje van een rugzak. En daarmee zijn deze drinkflesjes een ideaal relatiegeschenk of promotiemiddel om je (zomerse) boodschap op te laten drukken. Met bedrukte waterflessen geef je jouw boodschap mee aan je relaties of je klanten, een blijvende indruk op kantoor of in de sportschool.

 

Waterfles bedrukken

Wil je ook een waterfles bedrukken? Onze mooie waterflessen zijn in 7 verschillende kleuren te bestellen, waarbij je kan kiezen voor een transparante fles of een gekleurde fles. Welke kleur je ook kiest, daarna ben jij pas echt aan zet! Lever je ontwerp (maximaal 180 x 130 mm rondom) zodat wij met zeefdruk jouw logo of boodschap met 1 kleur opdruk op de voorzijde van de flesjes kunnen gaan drukken; jouw echte kleuren zullen van het plastic af knallen!

 

Drinkfles met logo

De hoge temperaturen komen er weer aan, dus zorg dat je jouw drinkfles met logo snel in huis haalt! Wij bedrukken deze stoere waterflesjes al vanaf een oplage van 50 stuks. De drinkflessen hebben een levertijd van 10 werkdagen.

Al helemaal in zomerse sferen? Kijk dan ook even naar onze andere relatiegeschenken! Misschien een leuk idee: onze mooie zonnebrillen in een bijpassend kleurtje! Laat de zomer maar komen …

Drinkfles bedrukken

Om je drinkflessen te kunnen bedrukken, is het belangrijk dat je bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties. Deze hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet.

 • Controleer of je bestand/logo is opgemaakt op het juiste formaat (maximaal 130 x 180mm).
 • Zet de teksten in je ontwerp altijd om naar contouren.
 • Full color bestanden moeten worden opgemaakt in kleursysteem CMYK.
 • Afloop en veiligheidsmarge zijn niet nodig.
 • Wij raden je aan om een minimale lettergrootte aan te houden van 6 pt.
 • Maak je bestand op in Adobe Illustrator en sla dit bestand op als een Adobe PDF (Illustrator Default). Dit PDF bestand kun je uploaden bij het plaatsen van je bestelling. Let op: wij kunnen geen drinkflessen bedrukken met een png, jpg of jpeg bestand!

Tip: Gebruik bij het maken van je ontwerp onze werktekening. Je ontvangt voordat je bestelling in productie gaat een proefdruk van ons.

Mocht het maken van een PDF niet lukken, stuur dan je vector bestand op het juiste formaat naar klantenservice@drukwerkmax.nl o.v.v. je ordernummer.

Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice via 085 - 210 4000 of klantenservice@drukwerkmax.nl. Wij helpen je graag.

Goed om te weten

 • Gratis en blanco bezorgd
 • Same day-levering mogelijk
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Moderne drukkerij

ONZE BETAALMETHODES

En onze trouwe klanten kunnen op rekening bestellen