Bedrukte zonnebrillen

Vier de zomer of de wintersport met bedrukte zonnebrillen! Dit klassieke en tegelijk tijdloze model is verkrijgbaar in 10 vrolijke kleuren. Bedruk de zonnebrillen met jouw logo of boodschap en gebruik het als een leuk relatiegeschenk of promotiemiddel!

Voordelen

 • Al vanaf 50 stuks
 • Verkrijgbaar in 10 kleuren
 • Gratis bezorgd in Nederland en België

Bedrukte zonnebrillen
Bedrukte zonnebrillen
Bedrukte zonnebrillen
Bedrukte zonnebrillen
Bedrukte zonnebrillen

Vier de zomer (of de wintersport) met bedrukte zonnebrillen! Deze retro-zonnebrillen zijn verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren, waardoor er altijd wel een kleur is die past bij jouw huisstijl. De linkerzijde van de zonnebril bedrukken we met jouw eigen logo of boodschap. Een bedrukte zonnebril is ideaal om weg te geven als relatiegeschenk voor de zomer of als promotiemiddel voor op bijvoorbeeld een evenement of beurs!

 

Zonnebrillen bedrukken

Wil je ook goedkoop zonnebrillen bedrukken? Jouw logo of tekst wordt op het linkerpootje van de zonnebril bedrukt met 1 PMS kleur opdruk middels tampondruk. Onze promotionele zonnebrillen zijn gemaakt van kunststof en hebben glazen van categorie 3 (conform EN ISO 1312-1 en UV 400). Hierdoor zijn jouw ogen goed beschermd tegen de zon!

 

Zonnebrillen bedrukken kleine oplage

Zonnebrillen bedrukken wij al in kleine oplages vanaf 50 stuks. Binnen 5 tot 7 werkdagen heb je je zonnebril met logo in huis. Ben je op zoek naar nog meer leuke zomerproducten? Kijk dan ook eens bij onze strandstoelen of zitzakken. Op zoek naar meer relatiegeschenken? Kijk dan ook eens bij onze drinkflessen.

 

Heb je nog vragen over het laten bedrukken van onze zonnebrillen met logo? Neem dan contact op met de klantenservice via of klantenservice@drukwerkmax.nl. Wij helpen je graag! Wil je iets afwijkends zoals een opvouwbare zonnebril met logo? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

 

Laat de zomer of wintersport maar beginnen!

 

Let op: de daadwerkelijke kleur kan afwijken van de getoonde afbeeldingen.

Bedrukte zonnebrillen

Vier de zomer en laat zonnebrillen bedrukken met jouw eigen logo of boodschap! Om je zonnebrillen te kunnen bedrukken, is het belangrijk dat je bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties. Deze hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet.

 • Controleer of je bestand is opgemaakt op het juiste formaat (65 x 7 mm).
 • Zet de teksten in je ontwerp altijd om naar contouren.
 • Lever jouw bestand aan in maximaal 1 PMS-kleur.
 • Afloop en veiligheidsmarge zijn niet nodig.
 • Wij raden je aan om een minimale lettergrootte aan te houden van 6 pt.
 • Maak je bestand op in Adobe Illustrator en sla dit bestand op als een Adobe PDF (Illustrator Default). Dit PDF bestand kun je uploaden bij het plaatsen van je bestelling. Let op: wij kunnen geen zonnebrillen bedrukken met een png, jpg of jpeg bestand!

Tip: Gebruik bij het maken van je ontwerp onze werktekening.

Mocht het maken van een PDF niet lukken, stuur dan je vector bestand op het juiste formaat naar klantenservice@drukwerkmax.nl o.v.v. je ordernummer. 

Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag.

Goed om te weten

 • Gratis en blanco bezorgd
 • Same day-levering mogelijk
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Moderne drukkerij

ONZE BETAALMETHODES

En onze trouwe klanten kunnen op rekening bestellen