Bedrukte powerbanks

Een bedrukte powerbank is het handigste en leukste relatiegeschenk voor klanten, relaties en personeel! De powerbanks worden samen met een USB-kabel geleverd in een kleine giftbox.

Voordeel

 • Vanaf 50 stuks
 • Verkrijgbaar in 9 kleuren
 • Gratis bezorgd in Nederland en België

Bedrukte powerbanks
Bedrukte powerbanks
Bedrukte powerbanks
Bedrukte powerbanks
Bedrukte powerbanks
Bedrukte powerbanks
Bedrukte powerbanks

Iedereen loopt er wel eens tegenaan: op precies het verkeerde moment is de batterij van je smartphone leeg, bijvoorbeeld als een belangrijke klant je belt, ongetwijfeld over een offerte. Of als je de bso wilt bellen omdat je vijf minuten later bent. Op zulke momenten is het geweldig om een powerbank bij je te hebben, voor nét dat beetje extra power. Deze superhandige oplaadbare “reddende engeltjes” kun je nu bij ons laten bedrukken, om ze als relatiegeschenk aan je klanten te geven. Of om ze mee te geven aan nieuwe relaties, die je op een grote beurs hebt leren kennen.

 

Powerbank met logo

Onze prachtige handige powerbanks zijn gemaakt van robuust aluminium met een geborstelde afwerking en zijn leverbaar in 9 verschillende kleuren. Op dit stevige materiaal is full color-opdruk prima mogelijk voor kleine oplages en 1 PMS kleur voor grotere oplages. Met zijn bescheiden afmetingen (9,3 x 2,1 x 2,1 cm) past deze kleine accu in iedere tas of jaszak. Ze worden, bedrukt en wel, per stuk geleverd in een gift box.

 

Deze powerbank heeft een capaciteit van 2200 mAh en levert voldoende energie om een mobiel apparaat of tablet (5V / 1A) op te laden. De powerbank kan worden opgeladen via meegeleverde USB-kabel; het blauwe lampje gaat branden als de powerbank volledig is opgeladen. Geleverd in een witte kartonnen geschenkverpakking.

 

Powerbank relatiegeschenk

Bij ons zijn powerbanks vanaf 50 stuks te bestellen en printen we jouw logo met maximaal 1 PMS kleur. Bij een standaardlevering heb je je powerbanks al binnen 5-7 werkdagen in huis, na goedkeuring van je proefdruk. Ben je op zoek naar nog meer relatiegeschenken? Wat denk je van bedrukte pennen, notitieboeken of draagtassen? Kijk hier voor een volledige overzicht van onze relatiegeschenken.

 

Heb je de (donkerblauwe) powerbanks sneller nodig en minder dan 50 stuks? Wij kunnen deze full color gedrukte powerbanks 'Next-day' leveren tegen een aantrekkelijke prijs. Neem contact op met onze klantenservice via 085 210 4000 of klantenservice@drukwerkmax.nl voor de mogelijkheden. Wij helpen je graag!

Bedrukte powerbanks

Om je Powerbanks te kunnen bedrukken, is het belangrijk dat je bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties. Deze hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet.

 • Controleer of je bestand of logo binnen het maximale formaat van 70 x 12 mm valt.
 • Zet de teksten in je ontwerp altijd om naar contouren.
 • Je bestand/logo moet worden opgemaakt in kleursysteem in maximaal 1 PMS kleur.
 • Afloop en veiligheidsmarge zijn niet nodig.
 • Wij raden je aan om een minimale lettergrootte aan te houden van 6 pt.
 • Maak je bestand op in Adobe Illustrator en sla dit bestand op als een Adobe PDF (Illustrator Default). Dit PDF bestand kun je uploaden bij het plaatsen van je bestelling. Let op: wij kunnen geen powerbanks bedrukken met een png-, jpg- of jpeg-bestand!

Tip: Gebruik bij het maken van je ontwerp onze werktekening.

Mocht het maken van een PDF niet lukken, stuur dan je vectorbestand op het juiste formaat naar klantenservice@drukwerkmax.nl o.v.v. je ordernummer. 

Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag.

Goed om te weten

 • Gratis en blanco bezorgd
 • Same day-levering mogelijk
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Moderne drukkerij

ONZE BETAALMETHODES

En onze trouwe klanten kunnen op rekening bestellen