Witte folie stickers op rol drukken

Onze witte folie stickers op rol zijn verkrijgbaar in 16 verschillende formaten en zijn ideaal om te gebruiken als bedrijfsstickers of promotiestickers! De stickers zijn watervast en geschikt voor zowel binnen als buiten!

Voordelen:

 • Ronde en vierkante stickers
 • Inclusief gratis dispenser
 • Spoedlevering mogelijk

One
One
One
One
Witte folie stickers op rol drukken

Ben je op zoek naar een elegante manier om je producten te voorzien van een label of boodschap? Met onze watervaste witte-folie stickers op rol kunnen we je goed helpen! Het stevige, pvc-vrije polypropyleen wordt door ons voorzien van jouw bedrukking, in full color.

De luxueuze afwerking en uitstraling van de folie doet de rest! Witte-foliestickers zijn uitstekend geschikt voor een hele reeks toepassingen: labels op voedselverpakkingen of huishoudelijke apparatuur, promotiemateriaal, sluitzegels … noem maar op! Onze stickers zijn watervast en blijven permanent op hun plek zitten. Zo blijft jouw boodschap altijd plakken …

 

Ronde stickers op rol bedrukken

Wil je ook ronde stickers op rol bedrukken of misschien wel vierkante stickers? Dan ben je bij ons op het juist adres. Wij hebben namelijk stickers in verschillende ronde als vierkante formaten. Onze stickers zijn gemaakt van oersterke polypropyleen folie, naar keuze met eventueel een matte of glanzende afwerking. De permanente hechting zorgt in combinatie met het watervaste materiaal voor een mooi langdurig eindresultaat. Hiermee is deze sticker heel goed te gebruiken voor allerlei verpakkingen, maar evengoed geschikt als voordelig alternatief voor vinyl stickers.

De rollen zijn 25 meter lang en hebben een kerndiameter van 76 mm. Om het aanbrengen van de stickers makkelijker te maken wordt de rol geleverd in een handige dispenserdoos (stickers t/m formaat van 100mm). Bij de rolwikkeling bevinden de stickers zich aan de buitenzijde van de rol, rechtop (0 graden gedraaid).

 

Online stickers drukken

Ga je stickers op rol bedrukken dan kun je de witte-foliestickers op rol bestellen vanaf 250 stuks. Met een standaardlevering kunnen wij de witte-foliestickers binnen 5 werkdagen leveren, waarbij we als deadline 15.00 uur hanteren. Heeft het spoed? Dan kun je ook met een spoedlevering bestellen. Binnen 4 werkdagen heb je je je stickers dan in huis.

Heb je hulp nodig bij het maken van je keuze? Neem dan contact op met onze Klantenservice via 085 210 4000 of klantenservice@drukwerkmax.nl. Wij helpen je graag!

Op zoek naar meer zelfklevende stickers? Kijk ook een bij onze papieren en transparante stickers!

Witte folie stickers op rol drukken

Om je witte folie stickers op rol te kunnen produceren, is het belangrijk dat je bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties. Deze hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet.

 • Controleer of je bestand is opgemaakt op het juiste formaat.
 • Zet de teksten in je ontwerp altijd om naar contouren.
 • Full color bestanden moeten worden opgemaakt in kleursysteem CMYK.
 • Je bestand maak je op met 10 mm afloop. Wanneer je je ontwerp laat doorlopen in de afloop zorg je ervoor dat er geen witte lijnen zichtbaar zijn na het snijden. Om er zeker van te zijn dat er geen teksten of beelden van je ontwerp wegvallen, adviseren wij ook een marge van 5 mm.
 • Zorg ervoor dat de inktdekking in je ontwerp niet hoger is dan 300% (dit kan je controleren door de percentages cyaan, magenta, yellow en key bij elkaar op te tellen).
 • Zorg dat de afbeeldingen die je gebruikt een minimale resolutie hebben van 300 DPI.
 • Als je lijnen en strepen in je ontwerp hebt, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,25 pt. Zijn je lijnen diapositief, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,5 pt.
 • Wij raden je aan om bestanden op te maken in Adobe InDesign, Adobe Illustrator of Adobe Photoshop en je bestand op te slaan als een drukklaar PDF (PDFX1a(2001)) met kleurprofiel ISO Coated v2 300% (ECI).

Tip: Gebruik bij het maken van je ontwerp onze werktekening en joboption met kleurprofiel. De aanleverspecificaties zijn hier al voor je ingesteld.

Kom je er niet helemaal uit? Bekijk onze uitlegpagina of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag.

STAP 1: Formaat witte-foliesticker

Witte-foliesticker ø 20mm

Diameter 20mm

Witte-foliesticker ø 30mm

Diameter 30mm

Witte-foliesticker ø 40mm

Diameter 40mm

Witte-foliesticker ø 50mm

Diameter 50mm

Witte-foliesticker ø 60mm

Diameter 60mm

Witte-foliesticker ø 75mm

Diameter 75mm

Witte-foliesticker ø 100mm

Diameter 100mm

Witte-foliesticker ø 150mm

Diameter 150mm

Witte-foliesticker 30 x 30mm

30 x 30mm

Witte-foliesticker 40 x 40mm

40 x 40mm

Witte-foliesticker 50 x 50mm

50 x 50mm

Witte-foliesticker 60 x 60mm

60 x 60mm

Witte-foliesticker 70 x 70mm

70 x 70mm

Witte-foliesticker 80 x 80mm

80 x 80mm

Witte-foliesticker 100 x 100mm

100 x 100m

Witte-foliesticker 150 x 150mm

150 x 150mm

STAP 2: Afwerking witte-foliesticker

STAP 3: KIES DE OPLAGE

STAP 4: Controleerdddd en bestel

Goed om te weten

 • Gratis en blanco bezorgd
 • Same day-levering mogelijk
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Moderne drukkerij

ONZE BETAALMETHODES

En onze trouwe klanten kunnen op rekening bestellen