Transparante Stickers Diameter 75mm Drukken

De glanzende transparante stickers op rol zijn voor diverse doeleinden te gebruiken en kunnen zowel met full color bedrukking als met witte bedrukking worden voorzien. De stickers zijn watervast en ideaal voor binnen- en buitengebruik!

Voordelen:

 • Ronde en vierkante stickers
 • Inclusief gratis dispenser 
 • Binnen 5 werkdagen gratis bezorgd!

Transparante Stickers Diameter 75mm Drukken
Transparante Stickers Diameter 75mm Drukken
Transparante Stickers Diameter 75mm Drukken

De mooiste oplossing om een transparante verpakking te voorzien van een label of boodschap? Transparante stickers op rol! Of je ze nu wilt gebruiken als sluitzegel, als raamsticker of voor promotie van jouw uitstekende idee: voor transparante stickers ben je bij ons aan het goede adres. Om ze extra snel te kunnen verwerken worden onze stickers op rol geleverd, waarbij je in diverse formaten kunt kiezen voor zowel ronde als vierkante stickers!

 

Transparante stickers bestellen

Onze transparante stickers zijn vervaardigd van kristalhelder polypropyleen folie, met glanzende afwerking. De hechtende laag is permanent en zorgt samen met de full color- of witte bedrukking voor een “permanente” boodschap. Hiermee zijn deze stickers erg geschikt voor de voedselindustrie of toepassingen in de horeca, maar evengoed toepasbaar als promotiesticker of raamsticker. Het materiaal is namelijk watervast en is geheel PVC-vrij.

Bij de rolwikkeling bevinden de stickers zich aan de buitenzijde van de rol, rechtop (0 graden gedraaid). De rollen zijn 25 meter lang en hebben een kerndiameter van 76 mm. Om het aanbrengen van de stickers makkelijker te maken wordt de rol geleverd in een gratis handige dispenserdoos (stickers t/m maximale formaat van 100mm)!

 

Stickers op rol bedrukken

Wil je ook stickers op rol bedrukken? Je kunt je transparante stickers op rol bestellen vanaf 250 stuks. Heb je je bestelling voor 15.00 uur geplaatst en is je bestand ook goedgekeurd? Dan heb je met een standaardlevering de transparante stickers binnen 5 werkdagen in huis. Kies je voor een spoedlevering, dan heb je de stickers op rol binnen 4 werkdagen in huis, uiteraard met gratis verzending!

Heb je hulp nodig bij het maken van je keuze of wil je meer informatie over transparante stickers op rol? Neem dan contact op de Klantenservice via 085 210 4000 of klantenservice@drukwerkmax.nl. Wij helpen je graag! Wil je matte transparante stickers of stickers in spiegelbeeld geprint? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

Op zoek naar meer zelfklevende inspiratie? Kijk ook een bij onze papieren en witte-foliestickers op rol!

Transparante Stickers Diameter 75mm Drukken

Om je transparante stickers op rol te kunnen produceren, is het belangrijk dat je bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties. Deze hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet.

 • Controleer of je bestand is opgemaakt op het juiste formaat.
 • Zet de teksten in je ontwerp altijd om naar contouren.
 • Full color bestanden moeten worden opgemaakt in kleursysteem CMYK. Kies je voor eenzijdig full color met 100% wit, geef dan de kleur wit aan met steunkleur 'White'. 
 • Je bestand maak je op met 10 mm afloop. Wanneer je je ontwerp laat doorlopen in de afloop zorg je ervoor dat er geen witte lijnen zichtbaar zijn na het snijden. Om er zeker van te zijn dat er geen teksten of beelden van je ontwerp wegvallen, adviseren wij ook een marge van 5 mm.
 • Zorg ervoor dat de inktdekking in je ontwerp niet hoger is dan 300% (dit kan je controleren door de percentages cyaan, magenta, yellow en key bij elkaar op te tellen).
 • Zorg dat de afbeeldingen die je gebruikt een minimale resolutie hebben van 300 DPI.
 • Als je lijnen en strepen in je ontwerp hebt, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,25 pt. Zijn je lijnen diapositief, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,5 pt.
 • Wij raden je aan om bestanden op te maken in Adobe InDesign, Adobe Illustrator of Adobe Photoshop en je bestand op te slaan als een drukklaar PDF (PDFX1a(2001)) met kleurprofiel ISO Coated v2 300% (ECI).

Tip: Gebruik bij het maken van je ontwerp onze werktekening en joboption met kleurprofiel. De aanleverspecificaties zijn hier al voor je ingesteld.

Kom je er niet helemaal uit? Bekijk onze uitlegpagina of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag.

Staat jouw keuze er niet bij? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan!

OFFERTE
OFFERTE

Goed om te weten

 • Gratis en blanco bezorgd
 • Next day-levering mogelijk
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Persoonlijke service

ONZE BETAALMETHODES

En onze trouwe klanten kunnen op rekening bestellen