Papieren Stickers 100 X 100mm Drukken

Met onze papieren stickers op rol kun je kiezen voor een glanzende of matte uitstraling. De stickers zijn beschrijfbaar en makkelijk te verwijderen. Je kunt je etiketten op rol in 20 verschillende formaten bestellen! Al vanaf 250 stuks verkrijgbaar!

Voordelen:

 • Rond, vierkant en rechthoekig
 • Inclusief gratis dispenser 
 • Spoedlevering mogelijk

Papieren Stickers 100 X 100mm Drukken
Papieren Stickers 100 X 100mm Drukken
Papieren Stickers 100 X 100mm Drukken

Ben je op zoek naar een fraaie manier om jouw producten te voorzien van een labeltje of boodschap? Met onze mooie papieren stickers op rol zit je helemaal goed! Bij ons kun je kiezen uit eerste klas glanzend of mat papier; de stickers zijn ook nog verwijderbaar! Heel geschikt voor bijvoorbeeld papieren zakjes, waarin je jouw chocolaatjes of koekjes verkoopt; of als extra labeltje op een verzendverpakking; of op jouw flessen vruchtensap of biologische wijn … de mogelijkheden zijn oneindig. Wat jij kunt verzinnen kunnen wij voor je drukken op onze papieren stickers op rol!

 

Etiketten op rol

Onze papieren sticker op rol (ook wel etiketten op rol) zijn vervaardigd van mooi glanzend of mat papier en zijn makkelijk te verwijderen. Het papier is niet watervast en hierdoor minder geschikt voor toepassingen buiten; bovendien is het scheurbaar, dus vooral geschikt voor toepassingen waar het niet teveel te lijden heeft. Geschikt voor gebruik in de horeca, de voedselindustrie en de logistiek; onze papieren stickers hechten prima op glazen en plastic flessen, maar evengoed op papier en karton.

Je kunt je etiketten op rol bestellen vanaf 250 stuks; bij de rolwikkeling bevinden de stickers zich aan de buitenzijde van de rol, rechtop (0 graden gedraaid). De rollen van de etiketten zijn 25 meter lang en hebben een kerndiameter van 76 mm.

 

Stickers op rol bedrukken

Wil je ook stickers op rol bedrukken? Dan zit je bij ons goed! Om het aanbrengen van de stickers makkelijker te maken wordt er één rol geleverd in een gratis handige dispenserdoos (stickers t/m formaat van 100mm). Dit handige doosje kun je hergebruiken voor al je andere stickerrollen. Met een standaardlevering van 5 werkdagen bedrukken wij je stickers op rol en wordt deze gratis naar je verzonden! Heb je de stickers met spoed nodig? Kies dan in het keuzeproces voor 'spoedlevering'. Binnen 4 werkdagen heb jij dan je bedrukte stickers in huis!

Heb je hulp nodig bij het maken van je keuze of kom je er even niet uit? Neem dan contact op met ons klantenservice-team via 085 210 4000 of klantenservice@drukwerkmax.nl. Wij denken graag met je mee en helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes!

Ben je op zoek naar meer zelfklevende inspiratie? Kijk ook een bij onze witte-folie stickers op rol en transparante stickers op rol voor een nog steviger en watervast resultaat!

Papieren Stickers 100 X 100mm Drukken

Om je papier stickers op rol te kunnen produceren, is het belangrijk dat je bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties. Deze hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet.

 • Controleer of je bestand is opgemaakt op het juiste formaat.
 • Zet de teksten in je ontwerp altijd om naar contouren.
 • Full color bestanden moeten worden opgemaakt in kleursysteem CMYK.
 • Je bestand maak je op met 10 mm afloop. Wanneer je je ontwerp laat doorlopen in de afloop zorg je ervoor dat er geen witte lijnen zichtbaar zijn na het snijden. Om er zeker van te zijn dat er geen teksten of beelden van je ontwerp wegvallen, adviseren wij ook een marge van 5 mm.
 • Zorg ervoor dat de inktdekking in je ontwerp niet hoger is dan 300% (dit kan je controleren door de percentages cyaan, magenta, yellow en key bij elkaar op te tellen).
 • Zorg dat de afbeeldingen die je gebruikt een minimale resolutie hebben van 300 DPI.
 • Als je lijnen en strepen in je ontwerp hebt, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,25 pt. Zijn je lijnen diapositief, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,5 pt.
 • Wij raden je aan om bestanden op te maken in Adobe InDesign, Adobe Illustrator of Adobe Photoshop en je bestand op te slaan als een drukklaar PDF (PDFX1a(2001)) met kleurprofiel ISO Coated v2 300% (ECI).

Tip: Gebruik bij het maken van je ontwerp onze werktekening en joboption met kleurprofiel. De aanleverspecificaties zijn hier al voor je ingesteld.

Kom je er niet helemaal uit? Bekijk onze uitlegpagina of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag.

Staat jouw keuze er niet bij? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan!

OFFERTE
OFFERTE

Goed om te weten

 • Gratis en blanco bezorgd
 • Next day-levering mogelijk
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Persoonlijke service

ONZE BETAALMETHODES

En onze trouwe klanten kunnen op rekening bestellen