Flyers A5 Drukken

Flyers A5 drukken voor een actie of evenement? Kies dan voor het ideale flyer formaat A5: handzaam en ruim genoeg voor een heleboel informatie. Bij ons is flyers drukken snel, simpel en voordelig. Met onze spoedleveringen heb je je flyers vandaag of morgen al in huis.

Flyers drukken doe je zo!

 • Een- of tweezijdig full color bedrukt
 • Next-day levering mogelijk
 • Gratis bezorgd in Nederland en België

 

Let op!
Wil je je flyers laten verspreiden? Neem dan contact met ons op, om de mogelijkheden van te voren te bespreken.  

Flyers A5 Drukken
Flyers A5 Drukken
Flyers A5 Drukken
Flyers A5 Drukken
Flyers A5 Drukken

Flyers A5 druk je meestal wanneer je een actie of product wil promoten. Flyers A5 zijn ten slotte één van de beste manieren om je boodschap onder de aandacht te brengen. Maar met een beetje creativiteit kan je ook Leaflets, Scheurcoupons, Toegangskaarten en Kleurplaten van je flyers maken. De mogelijkheden zijn bijna ontelbaar!  Ga je flyers drukken, denk dan ook meteen goed na over het formaat waarop je het wilt laten drukken en wat je nodig hebt. Flyers A5 zijn prima geschikt om op straat uit te delen. Ze passen door iedere brievenbus en ook keurig in een EA5- of C5- envelop, samen met een dubbelgevouwen brief. Ben je bezig met een Grote Actie of wil je een nieuw menu met de stad delen? Laat dan je flyers drukken!

 

Flyers A5 goedkoop drukken

Bij ons kun je flyers A5 voordelig drukken op verschillende papiersoorten. Veel mensen worden meer prijsbewust en kiezen daarom vaak voor een lichte kwaliteit papier: 135 grams MC. Vaak is dit prima voor je reclame en kun je op deze manier goedkoop A5 flyers laten drukken. Bij verspreiden en self-mailers adviseren we om een betere papierkwaliteit te gebruiken. Denk hierbij aan 170 grams of 250 grams MC.

Wil je een actie- of prijskaart van de flyer maken? Dan kun je kiezen voor onze 300 grams sulfaatkarton. Dit papiersoort is dikker en heeft een veel langere levensduur. Onze MC-papiersoorten zijn er in twee varianten: gesatineerd en silk. Kies voor Gesatineerd als de kleuren van je flyers af moeten spatten! Ga je liever voor rustige uitstraling? Dan kun je voor Silk kiezen, ook wel halfmat genoemd. Laat je echte kleuren zien op onze geweldige A5 flyers.

 

Nieuw in ons assortiment: Recycled

Ons 170 grams Recycled papier heeft een natuurlijk witte uitstraling, is ongestreken en voor 100% gemaakt van ingezameld oud papier. De witte uitstraling is bereikt zonder gebruik te maken van chloor of optische witmakers. Door te kiezen voor Recycled  onderstreep je het belang dat jij hecht aan duurzaamheid en aandacht voor het milieu.

Ons 115 grams MC papier (gesatineerd en silk) is een goede keuze als je moet besparen op gewicht. Hou er wel rekening mee dat dit lichte papier een hogere transparantie heeft dan de zwaardere mc-soorten.

 

Flyers A5 drukken met Spoed

Onze flyers A5 hebben een standaardlevertijd van 4 werkdagen. Heb je met spoed flyers nodig? Kies dan voor spoed of zelfs superspoed levering. Afhankelijk van de oplage krijg je je drukwerk de volgende dag of in twee dagen geleverd.

 

Flyers A5 digitaal of offset drukken

Flyers A5 drukken of printen? Je kunt kleine oplage flyers al vanaf 5 stuks bestellen. Kleine oplages worden digitaal geproduceerd (printen). Grote oplages vanaf 500 flyers worden offset gedrukt. Wil je grote hoeveelheden flyers drukken, die je bijvoorbeeld via een spreidgroep wilt laten bezorgen? Dan kan het handig zijn om die vooraf door ons te laten bundelen. Dat maakt het aftellen van de flyers per postcodegebied een stukje simpeler.

Wil je een flyer op eigen formaat laten drukken? Dat kan! Wij kunnen alle formaten flyers drukken. Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice via 085 210 40 00 of klantenservice@drukwerkmax.nl. Wij kunnen dan een offerte op maat voor je maken.

 

PS. Ben je op zoek naar een gevouwen flyer? Kijk dan eens bij onze folders.

 

Flyers A5 Drukken

Flyers op A5-formaat zijn het ideale promotiemateriaal om reclame te maken. Om je flyer te kunnen produceren, is het belangrijk dat je bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties. Deze hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet.

 

 • Controleer of je bestand is opgemaakt op het juiste formaat.
 • Zet de teksten in je ontwerp altijd om naar contouren.
 • Full color bestanden moeten worden opgemaakt in kleursysteem CMYK.
 • Je bestand maak je op met 3 mm afloop en snijtekens. Wanneer je je ontwerp laat doorlopen in de afloop zorg je ervoor dat er geen witte lijnen zichtbaar zijn na het snijden. Om er zeker van te zijn dat er geen teksten of beelden van je ontwerp wegvallen, adviseren wij ook een veiligheidsafstand van 5 mm rondom.
 • Zorg ervoor dat de inktdekking in je ontwerp niet hoger is dan 300% (dit kan je controleren door de percentages cyaan, magenta, yellow en key bij elkaar op te tellen).
 • Zorg dat de afbeeldingen die je gebruikt een minimale resolutie hebben van 300 DPI.
 • Als je lijnen en strepen in je ontwerp hebt, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,25 pt. Zijn je lijnen diapositief, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,5 pt.
 • Wij raden je aan om bestanden op te maken in Adobe InDesign, Adobe Illustrator of Adobe Photoshop en je bestand op te slaan als een drukklaar PDF (PDFX1a(2001)) met kleurprofiel ISO Coated v2 300% (ECI).
 • Transparanties en verlooptinten in het drukwerk raden wij af. Wil je toch transparanties of verlooptinten gebruiken, dan raden we je aan om deze van te voren te rasteren of af te vlakken.

 

Tip: Gebruik bij het maken van je ontwerp onze werktekening en joboption met kleurprofiel. De aanleverspecificaties zijn hier al voor je ingesteld. Kom je er niet helemaal uit? Bekijk onze uitlegpagina of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag.

STAP 2: KIES DE oriëntatie

Staand

Liggend

STAP 3: KIES DE BEDRUKKING

Eenzijdig in Full Color (FC/0)

Tweezijdig in Full Color (FC/FC)

STAP 4: KIES HET Materiaal

STAP 5: KIES HET MATERIAALGEWICHT

STAP 6: Flyers voorzien van laminaat

STAP 7: KIES DE OPLAGE

Staat jouw keuze er niet bij? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan!

OFFERTE
OFFERTE

Goed om te weten

 • Gratis en blanco bezorgd
 • Next day-levering mogelijk
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Persoonlijke service

ONZE BETAALMETHODES

En onze trouwe klanten kunnen op rekening bestellen