Flyers A4 Drukken

Flyers A4 drukken is soms gewoon de beste optie; bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een goedkope en snelle oplossing voor je handouts. Of wil je je cursusmateriaal met spoed in full color beschikbaar hebben, maar moet het wel handzaam blijven? Kies ook dan voor het uiterst gebalanceerde formaat A4. Tel daarbij op onze gratis levering en het plaatje is helemaal compleet!

 

Voordelen

 • Een- of tweezijdig full color bedrukt
 • Morgen in huis? Next-day levering mogelijk
 • Gratis bezorgd in Nederland en België

Op zoek naar een gevouwen flyer? Kijk dan bij onze folders.

Flyers A4 Drukken
Flyers A4 Drukken
Flyers A4 Drukken
Flyers A4 Drukken
Flyers A4 Drukken

Flyers zijn hét middel bij uitstek om je boodschap onder de aandacht van bestaande of nieuwe klanten te brengen. Maar flyers zijn veel meer dan dat. Je kunt ze ook prima gebruiken als handout bij een presentatie of keynote, maar evengoed als full color cursusmateriaal. Het formaat A4 helpt dan enorm: je kunt er veel informatie op kwijt en tegelijk blijft het handzaam.

 

Flyers A4 goedkoop drukken

Bij ons kun je A4-flyers goedkoop laten drukken op verschillende papiersoorten. Je kunt hierbij denken aan een voordelige oplossing: 135 grams MC. Voor veel toepassingen is dat de meest voordelige optie, die overigens prima voldoet. Moet je drukwerk langer meegaan, denk dan aan zwaardere papiersoorten zoals 170 grams als in 250 grams MC. Ga je voor een nog luxere uitstraling? Kies dan voor het luxe 300 grams sulfaatkarton, stevig en behoorlijk scheurbestendig. Om nog even terug te komen op onze MC-papiersoorten: die hebben we zowel in gesatineerd en silk. Gesatineerd papier zorgt door de glanzende look voor een "spetterend" eindresultaat. Ga je liever voor een iets bescheidener impact, kies dan voor silk. Geen zorgen, jouw echte kleuren komen echt wel tot hun recht.

 

 

Nieuw in ons assortiment: Recycled

Ons 170 grams Recycled papier heeft een natuurlijk witte uitstraling, is ongestreken en voor 100% gemaakt van ingezameld oud papier. De witte uitstraling is bereikt zonder gebruik te maken van chloor of optische witmakers. Door te kiezen voor Recycled  onderstreep je het belang dat jij hecht aan duurzaamheid en aandacht voor het milieu.

Ons 115 grams MC papier (gesatineerd en silk) is een goede keuze als je moet besparen op gewicht. Hou er wel rekening mee dat dit lichte papier een hogere transparantie heeft dan de zwaardere mc-soorten.

 

Flyers A4 drukken met spoed

Houd bij het ontwerp van je flyers altijd rekening met de toepassing. En flyers zijn voor veel meer geschikt dan om op straat uit te delen. Met name het A4-formaat is uitstekend geschikt als hand-out bij een lezing of cursus. Als je ze gebruikt als instructiekaarten hebben we nog een tip: maak ze extra stevig met een mooie laminaat-afwerking!

Onze flyers hebben een standaardlevertijd van 4-6 werkdagen. Heeft het spoed en heb je met spoed flyers nodig? Kies dan voor een spoedlevering. Je drukwerk leveren wij dan met een snelle levering binnen 2-4 werkdagen. Heb je je drukwerk morgen nodig? Ook dat behoort tot de mogelijkheden; let wel op dat je tijdig (vóór 10.30 uur) bestelt.

 

A4 handouts maken 

Jij mag het zeggen: al vanaf hele kleine oplages (10 exemplaren) helpen wij je aan je A4-flyers; die worden gewoon digitaal geproduceerd. Voor grotere oplages (vanaf 500 exemplaren) wordt onze mooie Heidelberg-pers ingezet.

Ben je niet helemaal zeker of jouw drukbestand echt tot het goede eindresultaat zal leiden? We nemen die zorg graag uit handen door je drukbestand voor je te controleren.

PS. Zoek je eigenlijk naar een flyer die is gevouwen? Kijk dan eens bij onze folders.

Flyers A4 Drukken

Een flyer A4 is het ideale promotiemateriaal om reclame te maken. Om je flyer te kunnen produceren, is het belangrijk dat je bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties. Deze hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet.

 

 • Controleer of je bestand is opgemaakt op het juiste formaat.
 • Zet de teksten in je ontwerp altijd om naar contouren.
 • Full color bestanden moeten worden opgemaakt in kleursysteem CMYK.
 • Je bestand maak je op met 3 mm afloop en snijtekens. Wanneer je je ontwerp laat doorlopen in de afloop zorg je ervoor dat er geen witte lijnen zichtbaar zijn na het snijden. Om er zeker van te zijn dat er geen teksten of beelden van je ontwerp wegvallen, adviseren wij ook een veiligheidsafstand van 5 mm rondom.
 • Zorg ervoor dat de inktdekking in je ontwerp niet hoger is dan 300% (dit kan je controleren door de percentages cyaan, magenta, yellow en key bij elkaar op te tellen).
 • Zorg dat de afbeeldingen die je gebruikt een minimale resolutie hebben van 300 DPI.
 • Als je lijnen en strepen in je ontwerp hebt, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,25 pt. Zijn je lijnen diapositief, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,5 pt.
 • Wij raden je aan om bestanden op te maken in Adobe InDesign, Adobe Illustrator of Adobe Photoshop en je bestand op te slaan als een drukklaar PDF (PDFX1a(2001)) met kleurprofiel ISO Coated v2 300% (ECI).
 • Transparanties en verlooptinten in het drukwerk raden wij af. Wil je toch transparanties of verlooptinten gebruiken, dan raden we je aan om deze van te voren te rasteren of af te vlakken.

 

Tip: Gebruik bij het maken van je ontwerp onze werktekening en joboption met kleurprofiel. De aanleverspecificaties zijn hier al voor je ingesteld. Kom je er niet helemaal uit? Bekijk onze uitlegpagina of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag.

STAP 2: KIES DE oriëntatie

Staand

Liggend

STAP 3: KIES DE BEDRUKKING

Eenzijdig in Full Color (FC/0)

Tweezijdig in Full Color (FC/FC)

STAP 4: KIES HET Materiaal

STAP 5: KIES HET MATERIAALGEWICHT

STAP 6: Flyers voorzien van laminaat

STAP 7: KIES DE OPLAGE

Staat jouw keuze er niet bij? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan!

OFFERTE
OFFERTE

Goed om te weten

 • Gratis en blanco bezorgd
 • Next day-levering mogelijk
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Persoonlijke service

ONZE BETAALMETHODES

En onze trouwe klanten kunnen op rekening bestellen