Ansichtkaarten Carre Small Drukken

Ansichtkaarten kun je op verschillende formaten drukken. Kies voor een standaard A6-ansichtkaart of juist voor een opvallender formaat zoals een vierkante ansichtkaart. De ansichtkaarten zijn eenzijdig gestreken en daardoor goed te beschrijven met pen of potlood.

Voordelen

 • Een- of tweezijdig full-color bedrukt
 • Spoedlevering mogelijk
 • Gratis bezorgd in Nederland en België

Ansichtkaarten Carre Small Drukken
Ansichtkaarten Carre Small Drukken
Ansichtkaarten Carre Small Drukken

Sinds jaar en dag sturen we ansichtkaarten, ook wel briefkaarten, vanaf onze vakantiebestemming, om de thuisblijvers even te laten weten dat het weer in Spanje beter is dan in Nederland. Maar er kan zóveel meer met dat elegante postkaartje. Je kunt ze zelf ontwerpen en de ansichtkaarten drukken wij voor je! Wat denk je van een eigenzinnige promotie-actie met een persoonlijk karakter? Een mooie bedankkaart na een geslaagd huwelijksfeest, of juist een aparte uitnodiging voor de grote dag, of dat nu een trouwpartij of een jubileum is. De enige beperking is je eigen fantasie, en ook daarbij inspireren wij je graag.

 

Goedkoop ansichtkaarten drukken 

Al onze ansichtkaart formaten passen door de brievenbus, of het nou om een “oversized” A4 gaat of om de kleinere klassieke formaten zoals een ansichtkaart A6 of A5. Nog meer opvallen kan ook, met één van de smalle formaten A-Long, US of X-Long, die ook prima toepasbaar zijn als toegangsticket, als voucher of als luxe alternatief voor een flyer. Ook kun je kiezen voor een van onze vierkante ansichtkaarten.

 

Als materiaal voor onze verschillende ansichtkaarten hebben we 285 grams sulfaatkarton, eenzijdig gestreken. Dit karton biedt de ideale balans qua stevigheid en gewicht: sterk genoeg om postale bezorging te overleven zonder een overdreven impact op de portokosten. De ongestreken zijde is prima beschrijfbaar, de gestreken zijde garandeert een mooi drukresultaat, zeker in combinatie met een extra afwerking zoals een ingetogen matte afwerking met dispersielak of een meer luxe afwerking zoals eenzijdig glanslaminaat.

 

Postkaarten drukken

Iedere ansichtkaart of postkaart is uniek, zowel aan de voorkant als aan de achterkant. Je kunt dus met verschillende ontwerpen aan de slag. Ga je een ansichtkaart ontwerpen, let er dan wel op dat je eventuele lijnen voor adressering en ruimte voor frankering meeneemt in je eigen ontwerp, zodat we je postkaarten drukken zoals jij ze graag wilt. Daar kun je net zo veel kleur voor gebruiken als je maar nodig vindt, maar net zo goed met alleen zwarte bedrukking. Al onze kaarten worden full color gedrukt. Je kunt het dus opmaken naar jouw wensen. De keuze is aan jou! 

 

Postkaarten kun je al vanaf 10 stuks bestellen. Heb je meerdere ontwerpen, dan dien je voor elk ontwerp een aparte bestelling in jouw winkelwagen te plaatsen. Heb je je bestelling voor 12.00 uur geplaatst en is je bestand ook voor 12.00 uur goedgekeurd, dan worden je kaarten standaard met 5 werkdagen gratis bij je geleverd. Heb je haast en wil je kaarten laten drukken met spoed? Dan kan dat ook! Kies bij het bestellen voor een spoedlevering en je hebt jouw kaarten al binnen 4 werkdagen met gratis verzending in huis! 

 

Wil je onze eigen kaarten op een dikker papiersoort zoals 300 grams of 350 grams, afgewerkt met uv lak of misschien wel ronde hoeken in je kaarten? Neem dan contact op met onze klantenservice via of klantenservice@drukwerkmax.nl of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. In overleg kunnen we kijken wat er allemaal mogelijk is.

 

Ben je van plan om jouw ansichtkaarten te versturen in een envelop? Bekijk dan ook ons assortiment met gekleurde enveloppen! Ben je op zoek naar gevouwen kaarten? Kijk dan eens bij onze wenskaarten.

Ansichtkaarten Carre Small Drukken

Met ansichtkaarten maak je je bericht net wat persoonlijker. Om je ansichtkaarten te kunnen produceren, is het belangrijk dat je bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties. Deze hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet.

 

Algemene aanleverspecificaties

 • Controleer of je bestand is opgemaakt op het juiste formaat.
 • Zet de teksten in je ontwerp altijd om naar contouren.
 • Full color bestanden (4/0 en 4/4) moeten worden opgemaakt in kleursysteem CMYK. Heeft je ontwerp een buitenzijde in full color en een binnenzijde in zwart, kies dan voor Tweezijdig in full color: zwart is immers één van de full color-kleuren.
 • Je bestand maak je op met 3 mm afloop en snijtekens. Wanneer je je ontwerp laat doorlopen in de afloop zorg je ervoor dat er geen witte lijnen zichtbaar zijn na het snijden. Om er zeker van te zijn dat er geen teksten of beelden van je ontwerp wegvallen, adviseren wij ook een veiligheidsafstand van 5 mm rondom.
 • Zorg ervoor dat de inktdekking in je ontwerp niet hoger is dan 300% (dit kan je controleren door de percentages cyaan, magenta, geel en zwart (CMYK) bij elkaar op te tellen).
 • Zorg dat de afbeeldingen die je gebruikt een minimale resolutie hebben van 300 DPI.
 • Als je lijnen en strepen in je ontwerp hebt, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,25 pt. Zijn je lijnen diapositief, dan mogen deze niet dunner zijn dan 0,5 pt.
 • Wij raden je aan om bestanden op te maken in Adobe InDesign, Adobe Illustrator of Adobe Photoshop en je bestand op te slaan als een drukklaar PDF (PDFX1a(2001)) met kleurprofiel ISO Coated v2 300% (ECI).
 • Transparanties en verlooptinten in het drukwerk raden wij af. Wil je toch transparanties of verlooptinten gebruiken, dan raden we je aan om deze van te voren te rasteren of af te vlakken.

Tip: Gebruik bij het maken van je ontwerp onze werktekening en joboption met kleurprofiel. De aanleverspecificaties zijn hier al voor je ingesteld.

Kom je er niet helemaal uit? Bekijk onze uitlegpagina of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag.

STAP 2: KIES DE oriëntatie

Staand

Liggend

STAP 3: KIES DE BEDRUKKING

Eenzijdig in Full Color (FC/0)

Tweezijdig in Full Color (FC/FC)

STAP 4: KIES HET Materiaal

STAP 5: KIES HET MATERIAALGEWICHT

STAP 6: Afwerking ansichtkaarten

STAP 7: KIES DE OPLAGE

Staat jouw keuze er niet bij? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan!

OFFERTE
OFFERTE

Goed om te weten

 • Gratis en blanco bezorgd
 • Next day-levering mogelijk
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Persoonlijke service

ONZE BETAALMETHODES

En onze trouwe klanten kunnen op rekening bestellen