UPDATE: Contactloze bezorging

Onze logistieke partner PostNL en DHL nemen extra maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. PostNL en DHL gaat beiden over op contactloos bezorgen en tekenen namens de klant.

Pakketten zullen niet meer overhandigd; in pl De bezorger houdt 1,5 meter afstand van de ontvanger. De bezorger belt aan en zet de zending op de grond klaar, hij of zij wacht op afstand tot de ontvanger deze in ontvangst neemt. Bij nat weer zal de bezorger aanbellen en de zending in de hand houden. Zodra de ontvanger opendoet vraagt de bezorger om afstand te nemen en zet hij of zij de zending over de drempel en droog binnen.

In het geval van bezorging door PostNL zal de bezorger namens de ontvanger zelf tekenen voor ontvangst. Afhankelijk van de ontvanger zal de medewerker van PostNL vragen om een ID-bewijs; de drie laatste cijfers van de documentcode zullen gelden als "ondertekening". Als dit niet mogelijk is, bijvoorbeeld omdat bij ziekenhuizen of bedrijven geen legitimatie voor handen is, zal worden getekend met ZKH (ziekenhuis) of B2B (bedrijf). Klik hier voor meer informatie.

Goed om te weten

  • Gratis en blanco bezorgd
  • Same day-levering mogelijk
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Moderne drukkerij

ONZE BETAALMETHODES

En onze trouwe klanten kunnen op rekening bestellen