Nieuwe functies op drukwerkmax.nl

Nadat we in maart live zijn gegaan met een nieuwe website hebben we niet stilgezeten! We hebben goed naar je suggesties geluisterd en een aantal verbeteringen aangebracht.

Facturen downloaden

Je kunt nu per order je factuur downloaden. Hiervoor moet je wel ingelogd zijn. Ga naar Mijn account en kies vervolgens Bestellingen. Klik in het overzicht op het bestelnummer; klik onder Factuur op de link om je factuur te bekijken of te downloaden.

Maatwerk

Je wordt nu beter geïnformeerd over orders, die je niet via onze site hebt besteld (maatwerkorders). Je ontvangt daarvan dezelfde bevestiging die we ook bij “gewone” orders versturen. Bovendien kun je ze ook in Bestellingen terugvinden.

6% btw

Bij tijdschriften en brochures is soms het zogenaamde ‘lage btw-tarief’ van toepassing. Dat geldt bijvoorbeeld bij de meeste periodieken, maar ook bij veel andere brochures.

Neem tijdens het bestellen al contact met ons op, dus voordat je je bestelling afrondt. Klantenservice kan dan controleren of op jouw bestelling het lage tarief van toepassing is en dat al in je winkelwagen aanpassen. Hiermee voorkom je dat je een factuur met 21% btw ontvangt en is een correctie in de administratie niet meer nodig.

Nieuwe producten

Naast deze technische aanpassingen, zijn we ook bezig geweest met het uitbreiden van ons assortiment. Zo vind je een hele reeks nieuwe relatiegeschenken en kun je sinds kort ook kleding bij ons laten bedrukken.

Binnenkort verwacht …

Veel klanten vinden het prettig als facturen direct naar de administratie worden gestuurd. Daar zijn we nu mee bezig; naar verwachting is dit binnen een maand geregeld.

Wij houden je op de hoogte!

Met vriendelijke groet,
Het DrukwerkMAX-team