Maximaal plakken

 

Stickers zijn een geweldige manier om je merk op te laten vallen en een persoonlijke touch aan je communicatie toe te voegen. Stickers zijn veelzijdig, kunnen overal geplakt worden én hebben een hoog herinneringsvermogen.

 

Bovendien zijn stickers betaalbaar en kunnen ze in grote hoeveelheden worden geproduceerd. Ga je voor een logo design sticker of kies je toch voor een opvallende actiesticker? Wij helpen je graag!

 

Opvallen maar

Plak je stickers op herkenbare plekken, gebruik ze als sluiting van een verpakking of deel ze uit onder collega’s en relaties… de mogelijkheden zijn oneindig! Stickers zijn een slimme investering voor elk bedrijf dat MAXimaal wil opvallen in een drukbezette markt!

 

In mei bestel je stickers met 5% korting bij het gebruik van de code MAXPLAKKEN5. De korting wordt automatisch verrekend tijdens het afrekenen.

 

Let op: deze code is eenmalig per klant te gebruiken en niet geldig bij reeds verkregen of toegewezen kortingen.

 

Weet je niet precies hoe je een sticker maakt die jouw boodschap duidelijk overbrengt? Ook daar helpen we je graag bij. Mail je wensen naar klantenservice@drukwerkmax.nl en dan gaan we voor je aan de slag!

Staat jouw keuze er niet bij? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan!

OFFERTE
OFFERTE

Goed om te weten

  • Gratis en blanco bezorgd
  • Next day-levering mogelijk
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Moderne drukkerij

ONZE BETAALMETHODES

En onze trouwe klanten kunnen op rekening bestellen