Polo bedrukken

Een bedrukte polo is ideaal als werkkleding, bedrijfskleding of beurskleding. De polo's zijn in 5 verschillende maten verkrijgbaar voor heren, dames en kinderen en kunnen op diverse posities worden bedrukt met jouw logo, afbeelding of tekst!

Voordelen

 • Verkrijgbaar in 10 kleuren
 • Bedrukking tot 4 PMS-kleuren
 • Binnen 5 werkdagen gratis bezorgd

Polo bedrukken
Polo bedrukken
Polo bedrukken
Polo bedrukken
Polo bedrukken
Polo bedrukken
Polo bedrukken
Polo bedrukken
Polo bedrukken

Een bedrukte polo is ideaal als werkkleding, bedrijfskleding of beurskleding. Ook zijn ze goed te gebruiken als sportpolo voor sporten zoals hockey en tennis. Met jouw logo, afbeelding of tekst op de polo zorg je voor een goede naamsbekendheid

 

Polo bedrukken met logo

Laat ook een polo bedrukken met logo en vergroot hiermee je naamsbekendheid! Polo’s zijn te bestellen in 10 verschillende kleuren. Zo hebben we een oranje polo, maar ook een witte of zwarte die je met opdruk (tot 4 PMS kleuren) kunt voorzien.

 

De polo-shirtjes zijn al per stuk te bestellen voor zowel heren, dames als kinderen. De maten lopen van XS t/m XL voor kinderen en S t/m XXL voor heren en dames. Weet je niet wat voor maten je nodig hebt? Bekijk dan de maattabel.

 

Polo laten bedrukken

Wil je ook een polo laten bedrukken met bijvoorbeeld jouw logo of afbeelding? Dan heb je deze met een standaardlevertijd van 5 werkdagen snel in huis, wanneer je de gratis proefdruk voor 12.00 uur hebt goedgekeurd. Heb je de polo's nog eerder nodig? Neem dan contact op met onze Klantenservice via 085 210 4000 of klantenservice@drukwerkmax.nl. In overleg en met extra toeslag kunnen wij de truien ook binnen 3 werkdagen gratis bezorgen.

 

Ben je op zoek naar een andere kleur polo, wil je de polo’s laten bedrukken op een specifiek drukgebied, zoals de mouwen, of wil je je polo laten borduren? Dan kunnen wij je ook helpen! Neem ook hiervoor contact op met onze Klantenservice en wij bespreken graag met je wat de mogelijkheden zijn.

 

Naast onze polo’s kunnen wij ook andere kledingstukken bedrukken, waaronder T-shirts. Mocht je meer informatie willen hebben over het drukken van Polo’s of onze andere kledingstukken, laat het ons weten!

 

Let op: de getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de daadwerkelijke kleur

Polo bedrukken

Om je Polo's te kunnen produceren, is het belangrijk dat je bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties. Deze hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet.

 • Controleer of je bestand is opgemaakt op het juiste formaat.
 • Zet de teksten in je ontwerp altijd om naar contouren.
 • Maak je ontwerp op in maximaal 4 PMS-kleuren.
 • Lever je bestand aan zonder snijtekens en printmarkeringen.
 • Als je lijnen en strepen in je ontwerp hebt, dan raden we je aan deze niet dunner te maken dan 3 pt. Zijn je lijnen negatief, dan raden we niet dunner aan dan 5 pt. Voor teksten raden we je aan om niet kleiner te gaan dan 26 punt.
 • Maak je bestand op in Adobe Illustrator en sla dit bestand op als een Adobe PDF (Illustrator Default). Dit PDF bestand kun je uploaden bij het plaatsen van je bestelling. Let op: wij kunnen geen hoodies bedrukken met een png, jpg of jpeg bestand!
 • Zorg ervoor dat je bestand een vector bestand is en geen pixelafbeeldingen.

Tip: Gebruik bij het maken van je ontwerp onze werktekening.

Kom je er niet helemaal uit? Bekijk onze uitlegpagina of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag.

Goed om te weten

 • Gratis en blanco bezorgd
 • Same day-levering mogelijk
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Moderne drukkerij

ONZE BETAALMETHODES

En onze trouwe klanten kunnen op rekening bestellen